Libnet.ro
UNICEF

22:31

VIDEO Mercedes-Benz a pornit in Statele Unite ale Americii linia de asamblare a noii Clase C

Adevărul Adevărul,
VIDEO Mercedes-Benz a pornit in Statele Unite ale Americii linia de asamblare a noii Clase C

Constructorul german a dat startul productiei noului model Clasa C in Statele Unite ale Americii, acesta fiind asamblat pentru prima data pe taram american. Sedanul european a primit in acest fel a treia uzina-mama, urmand ca in curand sa devina prima masina care va fi produsa pe patru continente. continuă pe Adevărul

VIDEO Jihadistii din Siria folosesc echipamentul militar al americanilor confiscat din Irak

Jihadistii din Siria, angajati intr-un razboi cu fortele guvernamentale, au afisat pentru prima data duminica folosirea vehiculelor militare americane Humvee, pe care le-au confiscat de la trupele irakiene, finantate si antrenate timp de opr ani de catre Statele Unite ale Americii, potrivit martorilor.

Premierul Italiei propune crearea Statelor Unite ale Europei

Prim-ministrul italian, Matteo Renzi, a declarat ca in timpul presedintiei in UE, tara sa va face tot posibilul pentru consolidarea unitatii Europei si sa creeze Statele Unite ale Europei, relateaza.

Ministrul de Externe al Poloniei, intr-o inregistrate: Alianta cu Statele Unite nu valoreaza nimic

Alianta cu Statele Unite nu valoreaza nimic si ramane daunatoare Poloniei, sunt afirmatii ale ministrul de Externe Radoslaw Sikorski, potrivit saptamanalului Wprost, aflat la originea unui scandal privind interceptari ilegale si care a publicat duminica noi fragmente, informeaza AFP.

Portugalia obtine o remiza cu Statele Unite, scor 2-2, printr-un gol marcat in al cincilea minut al prelungirilor

Portugalia continua sa spere la calificarea in optimile de finala ale Cupei Mondiale datorita unui gol marcat de Silvestre Varela in al cincilea minute de prelungire al meciului cu Statele Unite. Pe Arena Amazonia.

Nicusor Constantinescu a fost externat de la spitalul din Statele Unite

Nicusor Constantinescu nu este internat in spitalul unde a fost operat, in Statele Unite. Presedintele Consiliului Judetean Constanta sta intr-un apartament in apropierea spitalului si este ingrijit pe rand.

Statele Unite au efectuat cu succes un test antibalistic

Statele Unite au testat cu succes un sistem antiracheta, deasupra Oceanului Pacific, anunta Departamentul Apararii. Sistemul Terestru de Interceptare GMD), construit de compania Boeing, a costat 40 de miliarde de.

Statele Unite au cerut Egiptului sa-i gratieze pe jurnalistii postului Al-Jazeera

Statele Unite au cerut luni Egiptului sa-i gratieze sau sa comute pedepsele celor trei jurnalisti ai postului Al-Jazeera condamnati la sentinte intre sapte si zece ani de inchisoare. indemnam Guvernul.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )