Libnet.ro
UNICEF

12:30

Nicusor Constantinescu a fost externat de la spitalul din Statele Unite

Antena3 Antena3,
Nicusor Constantinescu a fost externat de la spitalul din Statele Unite

Nicusor Constantinescu nu este internat in spitalul unde a fost operat, in Statele Unite. Presedintele Consiliului Judetean Constanta sta intr-un apartament in apropierea spitalului si este ingrijit pe rand. continuă pe Antena3

Date din dosarul medical al lui Schumacher au fost furate. Spitalul din Grenoble a depus plangere

Spitalul din Grenoble, unde a fost internat Michael Schumacher timp de sase luni, a depus plangere pentru furt din dosarul medical al fostului pilot de Formula 1, au anuntat surse din cadrul politiei, citate de AFP.

Radu Mazare: Nicusor Constantinescu e ingrijit post-operator intr-un bloc de apartamente din SUA. Cristian Zgabercea, producator general la TVR, a stat o luna cu Nicusor, i-a scos plosca, i-a pus pampersii

Primarul Constantei, Radu Mazare, a declarat marti, dupa ce TVR a difuzat informatia ca Nicusor Constantinescu a fost externat de o luna din spitalul Johns Hopkins unde s-a tratat iar acum este de negasit, ca presedintele Consiliului Judetean Constanta ar locui intr-un bloc de apartamente cu care unitatea medicala are contract, iar in acest loc pacientii sunt ingrijiti post-operator, ambulatoriu. Spitalul John Hopkins are un contract cu un bloc de apartamente unde sunt cazati si stau cei care sunt tratati post-operator, ambulatoriu, acest contract exista depus la instanta, sustine Radu Mazare.

Nicusor Constantinescu, de negasit dupa ce a primit mandat de arestare pentru 30 de zile. TVR anunta ca presedintele CJ Constanta a parasit spitalul din SUA luna trecuta

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, pe numele caruia Tribunalul Bucuresti a emis, luni, mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile, este de negasit. Nicusor Constantinescu a obtinut permisiunea procurorilor de a parasi tara pentru a se trata in Statele Unite, insa promisese ca va reveni in Romania pe 11 iunie. Acest lucru nu s-a intamplat, iar procurorii au cerut mandat de arestare preventiva in lipsa pe numele sau. Avocatii politicianului sustin ca acesta este internat in spitalul Johns Hopkins din Chicago. Reporterii TVR au stat insa de vorba cu reprezentantii unitatii medicale, care spun ca Nicusor Constantinescu a parasit spitalul inca din luna mai, iar acum nimeni nu stie unde se afla.

Nicusor Constantinescu, dat in urmarire. Reprezentant al spitalului din SUA unde a fost internat seful CJ Constanta: 'Nu mai este in spital de luna trecuta'

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, pe numele caruia a fost emis luni un mandat de arestare preventiva, a fost in urmarire nationala. Reprezentantii spitalului din Statele Unite ale Americii, unde acesta a fost.

Nicusor Constantinescu, dat in urmarire. Reprezentant al spitalului din SUA unde a fost internat seful CJ Constanta: Nu mai este in spital de luna trecuta

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, pe numele caruia a fost emis luni un mandat de arestare preventiva, a fost in urmarire nationala. Reprezentantii spitalului din Statele Unite ale Americii, unde acesta a fost internat, spun ca acesta nu mai este internat de mai bine de o luna.

Nicusor Constantinescu a fost dat in urmarire nationala

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost dat in urmarire nationala, dupa ce Tribunalul Bucuresti a decis inlocuirea masurii controlului judiciar cu arestarea preventiva.

Nicusor Constantinescu a fost dat in urmarire nationala

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost dat in urmarire nationala, dupa ce Tribunalul Bucuresti a decis inlocuirea masurii controlului judiciar cu arestarea preventiva pentru 30 de zile, potrivit unor surse din Politie.

Sotia lui Nicusor Constantinescu spune ca acesta a fost externat si locuieste intr-un apartament din apropierea spitalului

Sotia presedinteluiCJConstanta Nicusor Constantinescu a anuntat, marti, ca acesta nu se mai afla in spital, fiind externat la nici doua zile dupa operatie. Codruta Constantinescu a precizat ca.

Sotia lui Constantinescu spune ca acesta a fost externat si locuieste intr-un apartament din apropierea spitalului

Sotia presedintelui CJ Constanta Nicusor Constantinescu a anuntat, marti, ca acesta nu se mai afla in spital, iar acum se afla acum intr-un apartament inchiriat in apropierea spitalului, necesitand supraveghere medicala constanta.

Tribunalul Bucuresti: Nicusor Constantinescu poate fi arestat

Tribunalul Bucuresti a decis, luni, arestarea presedintelui CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, pentru ca nu a revenit in tara dupa ce s-a operat in Statele Unite. Procurorii DNA au cerut inlocuirea controlului judiciar cu arest .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )