Libnet.ro
UNICEF

21:30

VIDEO Mii de oameni l-au aclamat pe Klaus Iohannis la Timisoara: Ma asteptam sa se intample asta la Timisoara si sunt foarte bucuros

Adevărul Adevărul,
VIDEO Mii de oameni l-au aclamat pe Klaus Iohannis la Timisoara: Ma asteptam sa se intample asta la Timisoara si sunt foarte bucuros

Presedintele ales al Timisoarei si-a respectat promisiunea facuta in campania electorala si a venit la Timisoara pe 16 decembrie pentru a marca debutul Revolutiei Romane. Aula Magna a Universitatii de Vest a fost neincapatoare pentru timisorenii veniti sa il vada si sa il asculte pe Iohannis, iar in centrul Timisoarei mii de oameni s-au calcat in picioare pentru a-i strange mana sau a-i face o poza presedintelui ales. continuă pe Adevărul

Legamantul pe care il face astazi Klaus Iohannis in fata a mii de romani. Unde va merge astazi presedintele ales

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, participa azi la ceremoniile de la Timisoara dedicate Revolutiei romane din 1989. Klaus Iohannis a transmis un mesaj pe contul sau de facebook. Acesta doreste.

Klaus Iohannis, la Timisoara: Regimul comunist s-a incheiat asa cum a inceput, prin crime si abuzuri. Voi pleda pentru construirea unui muzeu al comunismului (VIDEO)

Presedintele ales Klaus Iohannis, a declarat, marti seara, la Timisoara, unde se sarbatoresc 25 de ani de la inceputul revolutiei, ca va pleda pentru construirea unui muzeu al comunismului pentru a le reaminti.

VIDEO. Klaus Iohannis ar fi invitat 138 de persoane la depunerea juramantului. Senatorii sunt revoltati

Presedintele ales, Klaus Iohannis, ar fi invitat la ceremonia de depunere a juramantului, de pe 21 decembrie, 138 de persoane. in sedinta Birourilor Permanente reunite, senatorii s-au aratat nemultumiti de acest lucru pentru ca nu ar avea loc in sala de plen daca presedintele ales va aduce prea multe persoane care sa asiste la ceremonie.

Klaus Iohannis s-a intors in tara, dupa vizita privata in SUA. Presedintele ales si sotia sa au calatorit la clasa economic (VIDEO)

Klaus Iohannis a revenit in tara dupa o vizita privata in SUA si Germania. Presedintele ales al Romaniei s-a intors la Sibiu cu o cursa din Munchen. Iohannis si sotia sa au calatorit la clasa economic. La.

VIDEO Klaus Iohannis s-a intors in Romania/ Iohannis, pe Facebook: Sa ne amintim impreuna de iarna anului 1989 si de eroii neamului roman

Presedintele ales Klaus Iohannis a revenit in tara duminica seara, dupa o vizita privata in SUA si ulterior in Germania, informeaza Digi24. Iohannis a anuntat ca va participa pe 16 decembrie la Timisoara la ceremoniile dedicate implinirii a 25 de ani de la Revolutie, iar duminica a facut un apel pe Facebook in care ii indeamna pe romani sa caute in arhivele personale imagini si marturii de la Revolutia din 1989.

VIDEO Klaus Iohannis la Timisoara. UPDATE Sute de timisoreni se inghesuie sa-l vada pe presedintele ales al Romaniei

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis a ajuns la Timisoara cu ocazia marcarii a 25 de ani de la izbucnirea Revolutiei Romane din Decembrie 1989.

GSSC: Klaus Iohannis, cel mai apreciat politician din Romania

Klaus Iohannis este politicianul in care romanii au cea mai mare incredere, potrivit unui studiu efectuat de GSSC Avangarde. Potrivit sondajului, 68% dintre cei chestionati spun ca alegerea lui Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, discurs la Timisoara: Voi pleda pentru construirea unui muzeu national al comunismului, pentru ca presedintele trebuie sa vegheze la cultivarea memoriei natiunii

Presedintele ales Klaus Iohannis a sustinut marti seara, la Timisoara, un discurs cu prilejul implinirii a 25 de ani de la declansarea Revolutiei Romane din Decembrie 1989. Romania are nevoie de un mare muzeu national al comunismului. In calitate de presedinte, voi pleda pentru construirea unui astfel de muzeu, pentru ca presedintele trebuie sa vegheze la cultivarea memoriei natiunii, a declarat Iohannis. Reconstructia incepe cu asumarea raspunderilor, cu asumarea trecutului. Vreau ca in decembrie 2014 sa inchidem acest capitol istoric si sa incepem impreuna un nou proiect national, a mai declarat presedintele ales.

George Scutaru anunta oficial ca va fi consilier pe probleme de securitate al presedintelui Klaus Iohannis

Deputatul George Scutaru a anuntat, marti, ca va deveni consilier prezidential pe probleme de securitate al presedintelui Klaus Iohannis. Fostul lider de Grup al PNL urmeaza sa-si dea demisia, vineri, din .

Remus Cernea: Solicit Parlamentului sa nu accepte includerea unei binecuvantari din partea Patriarhului Bisericii Ortodoxe Romane la ceremonia de investitura a noului presedinte ales, Klaus Iohannis

Deputatul Remus Cernea le cere parlamentarilor sa scoata momentul binecuvantarii de la ceremonia de depunere a juramantului de catre Klaus-Iohannis, presedintele ales al Romaniei. Cernea se refera la faptul ca, dupa ce Curtea Constitutionala prezinta hotararea de validare a alegerii presedintelui, in desfasurator este prezenta o binecuvantare din partea Patriarhului Bisericii Ortodoxe Romane a investiturii presedintelui Romaniei. Invitarea liderului unui cult anume sa acorde o binecuvantare la o ceremonie de o asemenea insemnatate pentru statul roman reprezinta o incalcare a neutralitatii statului fata de orice credinta religioasa, spune deputatul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )