Libnet.ro
UNICEF

10:00

VIDEO Militarii romani din Afganistan canta Cele doua cuvinte de Dragobete

Adevărul Adevărul,
VIDEO Militarii romani din Afganistan canta Cele doua cuvinte de Dragobete

Militarii romani din Afganistan sunt curajosi. Atat de curajosi ca s-au adunat laolalta de Dragobete, si-au luat inima-n dinti si s-au filmat rostind cele doua cuvinte, atat de greu de spus, conform trupei TAXI. continuă pe Adevărul

VIDEO. Surpriza de Dragobete. Militarii romani din Afganistan au cantat pentru iubitele lor de acasa o melodie a trupei Taxi

Militarii Batalionului 341 Infanterie de la Constanta, dislocat in Afganistan, le-au oferit o surpriza sotiilor si iubitelor aflate in Romania, cu prilejul zilei de Dragobete.

VIDEO Cadou de Dragobete de la MApN: Militarii din Afganistan au cantat melodia trupei Taxi Cele doua cuvinte

Mai multi militari romani aflati in misiunea in Afganistan le-au transmis un mesaj iubitelor lor, de Dragobete, printr-un video publicat pe pagina de Facebook a MApN. Acestia reinterpreteaza melodia Cele doua cuvinte a trupei Taxi.

Politic, domnul Ponta a avut sau are astazi dreptul sa voteze sau nu cele doua ordonante

Premierul Sorin Grindeanu a reactionat, marti, la afirmatiile lui Victor Ponta referitoare la votul pe OUG 13 si OUG 14 din Parlament, care a spus ca este cam de rasul lumii sa voteze in cazul ordonantelor de urgenta, prim-ministrul afirmand ca Ponta este deputat si are dreptul sa voteze sau nu cele doua acte normative.

Militarii din Afganistan au cantat melodia trupei Taxi Cele doua cuvinte

Ministerul Apararii Nationale a publicat pe pagina de Facebook un video in care mai multi militari romani aflati in misiune in Afganistan le-au transmis un mesaj iubitelor lor de Dragobete.

Raluca Turcan acuza lipsa lui Liviu Dragnea din sala de vot: Probabil ca i-ar fi tremurat manuta daca ar fi votat cele doua ordonante

Presedintele interimar al, PNL, Raluca Turcan, a declarat marti ca nu l-a vazut in sala de vot pe presedintele PSD Liviu Dragnea, si pare ca s-a incheiat epopeea celor doua Ordonante, 13 si 14.

Probleme pentru parintii romani din Austria. Guvernul vrea sa taie alocatiile copiilor

Guvernul de la Viena vrea sa ia o decizie importanta in ceea ce priveste alocatiile copiilor romani. Austria a platit intr-un singur an aproximativ 250 de milioane de euro alocatii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )