Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Minunile de la Pestera. Primarul Valentin Vrabie, senzatia weekendului

Adevărul Adevărul,
VIDEO Minunile de la Pestera. Primarul Valentin Vrabie, senzatia weekendului

Comuna Pestera din judetul Constanta a devenit brusc cunoscuta in acest weekend gratie vizitei prezidentiale. Cand Traian Basescu a descins sambata, 11 mai, la Sarbatoarea Florii de Salcam de la Ziua comunei Pestera, tara s-a intrebat unde este localitatea pe care presedintele o onoreaza cu vizita sa. Am vazut pe internet ca este o comuna care se autofinanteaza, a motivat seful statului. continuă pe Adevărul

Valentin Vrabie, primarul constantean laudat de Basescu: M-am saturat de politica

Primarul localitatii constantene Pestera, Valentin Vrabie, care a fost laudat de Traian Basescu dupa ce a participat, sambata, la Ziua Comunei, a declarat in emisiunea QA de la Antena 3 ca l-a invitat.

Constanta: Basescu, baie de multime in Pestera.

Presedintele Traian Basescu a discutat, sambata, cu localnicii din Pestera, Constanta, cu ocazia zilei comunei, relateaa Mediafax. Dupa ce a vizitat muzeul din Pestera, presedintele s-a deplasat cu un autoturism la marginea localitatii, unde au loc manifestarile prilejuite de Ziua comunei. Traian Basescu, insotit de primarul Valentin Vrabie, a mers printre oameni si a vorbit cu acestia, apoi s-a asezat la o masa si a ciocnit un pahar cu bere cu cativa localnici. De asemenea, seful statului .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2633 seconds )