Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Mircea Lucescu face bani pentru Sahtior si din meciurile amicale

Adevărul Adevărul,
VIDEO Mircea Lucescu face bani pentru Sahtior si din meciurile amicale

Sahtior Donetk se pregateste de reluarea sezonului oficial in Israel, minerii lui Lucescu jucand aseara, cu TSKA Moscova, scor 2-1, ultimul meci dintr-un puternic turneu amical. continuă pe Adevărul

Lucescu face bani pentru Sahtior si in perioada de iarna! Il Luce, aproape de un nou trofeu

Sahtiorul lui Mircea Lucescu participa la un turneu in Israel dotat cu premii generoase, de 1 milion de euro. Minerii sunt pe punctul de a castiga trofeul.

Primarii din tara nu dau bani pentru Catedrala Mantuirii Neamului.

Primarii din Timisoara, Suceava, Buzau si Brasov nu vor aloca bani pentru construirea Catedralei Mantuirii Neamului. Bistrita este singurul oras care va trimite fonduri catre Patriarhia Romana. Brasov Primarul Brasovului, George Scripcaru, a spus ca a primit solicitari de la BOR pentru a aloca bani pentru constructia Catedralei Mantuirii Neamului, dar ca municipalitatea nu are o suma disponibila si ca daca ar fi avut ar fi facut o donatie, adaugand: Ar trebui sa fim mai buni la suflet. In .

Primarul Robu nu da bani pentru Catedrala Mantuirii Neamului: Timisoara are alte prioritati.

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a declarat ca nu se vor aloca bani pentru Catedrala Mantuirii Neamului, deoarece orasul are alte prioritati, transmite Mediafax. Nu dam bani la Catedrala Mantuirii Neamului, avem alte prioritati in oras. Avem solicitari de la Catedrala Mitropolitana si de la alte biserici din Timisoara de diverse culte. Lor le-am alocat in buget anumite sume de bani, a afirmat Nicolae Robu. Acesta a adaugat ca a primit o solicitare din partea Patriarhiei Romane, la .

Presedintele executiv al Google a primit un bonus de 106 milioane dolari pentru activitatea din 2013

Eric Schmidt, presedintele executiv al Google si fost CEO al companiei, a primit, pentru activitatea din 2013, bonusuri in valoare totala de 106 milioane dolari, dintre care sase milioane bani lichizi si actiuni.

Mircea Badea: Romania are singurul aparat din lume de prezicere a cutremurelor: Marmureanul

Mircea Badea a vorbit despre afirmatiile pe care Gheorghe Marmureanu le face mereu cu privire la cutremurele care au loc, sau urmeaza sa aiba loc in Romania. Nu as putea sa ma uit in gura lui Marmureanu sa.

Radu Mazare nu cheltuie bani pentru deszapezirea Constantei, pentru ca oricum vine caldura (VIDEO)

Chiar daca meteorologii au anuntat ca frigul nu va parasi curand tara noastra, la Constanta, primarul Radu Mazare asteapta venirea caldurii pentru topirea mormanelor de zapada din oras. Si asta, pentru.

MIRCEA GROSARU s-a stins fulgerator din viata in data de 3 februarie 2014

In varsta de 61 de ani, membrul CNC UNPIR, avocat si practician in insolventa, MIRCEA GROSARU, deputat in Parlamentul Romaniei, s-a stins fulgerator din viata in data de 3 februarie 2014.

Guvernul acorda si in acest an Uniunii Democrate Maghiare cei mai multi bani pentru minoritati

Uniunea Democrata Maghiara din Romania va primi si in acest an cei mai multi bani din totalul fondurilor prevazute in bugetul pe 2014 si alocate catre Departamentul de Relatii Interetnice, informeaza.

UDMR primeste cei mai multi bani pentru minoritati

Uniunea Democrata Maghiara din Romania UDMR) va primi si in acest an cei mai multi bani din totalul fondurilor prevazute in bugetul pe 2014 si alocate catre Departamentul de Relatii Interetnice, potrivit unei hotarari adoptate astazi de Guvernul Romaniei.

Guvernul da cei mai multi bani pentru minoritati UDMR.

Uniunea Democrata Maghiara din Romania va primi si in acest an cei mai multi bani din totalul fondurilor prevazute in bugetul pe 2014 si alocate catre Departamentul de Relatii Interetnice. Modul de repartizare a banilor a fost stabilit de Guvern prin hotarare, fondurile fiind rezervate organizatiilor cetatenilor apartinand minoritatilor nationale, altele decat cele care primesc subventii de la bugetul de stat. Conform actului normativ, dintr-un total de 85,6 milioane lei fata de 81,3 .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )