Libnet.ro
UNICEF

15:15

Guvernul acorda si in acest an Uniunii Democrate Maghiare cei mai multi bani pentru minoritati

Antena3 Antena3,
Guvernul acorda si in acest an Uniunii Democrate Maghiare cei mai multi bani pentru minoritati

Uniunea Democrata Maghiara din Romania va primi si in acest an cei mai multi bani din totalul fondurilor prevazute in bugetul pe 2014 si alocate catre Departamentul de Relatii Interetnice, informeaza. continuă pe Antena3

UDMR primeste cei mai multi bani pentru minoritati

Uniunea Democrata Maghiara din Romania UDMR) va primi si in acest an cei mai multi bani din totalul fondurilor prevazute in bugetul pe 2014 si alocate catre Departamentul de Relatii Interetnice, potrivit unei hotarari adoptate astazi de Guvernul Romaniei.

Guvernul da cei mai multi bani pentru minoritati UDMR.

Uniunea Democrata Maghiara din Romania va primi si in acest an cei mai multi bani din totalul fondurilor prevazute in bugetul pe 2014 si alocate catre Departamentul de Relatii Interetnice. Modul de repartizare a banilor a fost stabilit de Guvern prin hotarare, fondurile fiind rezervate organizatiilor cetatenilor apartinand minoritatilor nationale, altele decat cele care primesc subventii de la bugetul de stat. Conform actului normativ, dintr-un total de 85,6 milioane lei fata de 81,3 .

Cei mai norocosi romani: in meseriile lor aproape nu exista somaj

Unii romani se pot considera fericiti la gandul ca si-au ales profesii cautate si nu stau cu teama ca vor ramane fara locuri de munca. Wall-street. ro prezinta topul meseriilor cu cei mai putini someri din Romania, potrivit datelor furnizate de ANOFM.

Andreea Raicu s-a convins! Suedezii sunt cei mai frumosi barbati!

Andreea Raicu este fascinata de Stockholm, oras in care a petrecut cateva zile recent. S-a intors convinsa ca acolo a intalnit cei mai frumosi barbati din lume si cele mai bine amenajate localuri din cate a vazut pana acum.

Cei mai norocosi romani: in meseriile lor aproape nu exista somaj

Unii romani se pot considera fericiti la gandul ca si-au ales profesii cautate si nu stau cu teama ca vor ramane fara locuri de munca. RO iti prezinta topul meseriilor cu cei mai putini someri din Romania, potrivit datelor furnizate de ANOFM.

Guvernul acorda ajutoare de stat pentru inchiderea unor mine

Guvernul vrea sa acorde in acest an Societatii Nationale de Inchideri Mine Valea Jiului din Petrosani un ajutor de stat de 173,9 milioane de lei 39 milioane de euro) pentru facilitarea inchiderii minelor de carbune necompetitive.

Guvernul acorda inca 10.000 de bilete de tratament balnear pentru pensionari

Guvernul Ponta se arata preocupat de sanatatea si relaxarea electoratului si a suplimentat cu 20% biletele de tratament balnear pentru pensionari. Masura a fost luata prin hotarare de guvern, aprobata tacit.

Guvernul acorda inca 10.000 de bilete de tratament balnear pentru pensionari (VIDEO)

Guvernul Ponta se arata preocupat de sanatatea si relaxarea electoratului si a suplimentat cu 20% biletele de tratament balnear pentru pensionari. Masura a fost luata prin hotarare de guvern, aprobata tacit.

Pe ce vrea Guvernul sa dea cei mai multi bani UE, 5,7 mld. euro

Guvernul si-a propus ca, in perioada 2014-2020, sa cheltuiasca cele mai multe fonduri structurale si de coeziune pentru infrastructura de transport, proiecte de mediu, dezvoltarea urbana a comunitatilor, drumuri judetene si centuri, conform datelor.

Cei mai corupti europeni: romanii dau zilnic 'atentii' de 1 mil. $ medicilor

Coruptia costa economia Uniunii Europene 120 de miliarde de euro in fiecare an, printre cele mai afectate tari fiind Lituania si Romania, arata un raport al Comisiei Europene.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )