Libnet.ro
UNICEF

14:15

Guvernul da cei mai multi bani pentru minoritati UDMR.

România Liberă România Liberă,
Guvernul da cei mai multi bani pentru minoritati UDMR.

Uniunea Democrata Maghiara din Romania va primi si in acest an cei mai multi bani din totalul fondurilor prevazute in bugetul pe 2014 si alocate catre Departamentul de Relatii Interetnice. Modul de repartizare a banilor a fost stabilit de Guvern prin hotarare, fondurile fiind rezervate organizatiilor cetatenilor apartinand minoritatilor nationale, altele decat cele care primesc subventii de la bugetul de stat. Conform actului normativ, dintr-un total de 85,6 milioane lei fata de 81,3 . continuă pe România Liberă

UDMR primeste cei mai multi bani pentru minoritati

Uniunea Democrata Maghiara din Romania UDMR) va primi si in acest an cei mai multi bani din totalul fondurilor prevazute in bugetul pe 2014 si alocate catre Departamentul de Relatii Interetnice, potrivit unei hotarari adoptate astazi de Guvernul Romaniei.

Guvernul acorda si in acest an Uniunii Democrate Maghiare cei mai multi bani pentru minoritati

Uniunea Democrata Maghiara din Romania va primi si in acest an cei mai multi bani din totalul fondurilor prevazute in bugetul pe 2014 si alocate catre Departamentul de Relatii Interetnice, informeaza.

Pe ce vrea Guvernul sa dea cei mai multi bani UE, 5,7 mld. euro

Guvernul si-a propus ca, in perioada 2014-2020, sa cheltuiasca cele mai multe fonduri structurale si de coeziune pentru infrastructura de transport, proiecte de mediu, dezvoltarea urbana a comunitatilor, drumuri judetene si centuri, conform datelor.

Guvernul intentioneaza sa cheltuiasca mai multi bani europeni pentru transport, mediu si dezvoltare urbana

Guvernul si-a propus ca, in perioada 2014-2020, sa cheltuiasca cele mai multe fonduri structurale si de coeziune pentru infrastructura de transport, proiecte de mediu, dezvoltarea urbana a comunitatilor, drumuri judetene si centuri, conform datelor prezentate, marti, de premierul Victor Ponta.

Tarile imbatranite. Aici vor fi cei mai multi oameni peste 65 de ani

Imbatranirea populatiei va fi o povara economica si sociala in 2050, in special in Europa si nord-estul Asiei si intr-o masura mai mica in Statele Unite ale Americii, potrivit unui studiu PewResearch .

Sosirile in unitati turistice, in crestere: germanii, cei mai multi turisti straini in Romania

Sosirile si innoptarile in unitati turistice au crescut anul trecut, fata de 2012, cu 3,5%, respectiv cu 1,1%, a anuntat luni Institutul National de Statistica INS), potrivit Mediafax .

Primarii din tara nu dau bani pentru Catedrala Mantuirii Neamului.

Primarii din Timisoara, Suceava, Buzau si Brasov nu vor aloca bani pentru construirea Catedralei Mantuirii Neamului. Bistrita este singurul oras care va trimite fonduri catre Patriarhia Romana. Brasov Primarul Brasovului, George Scripcaru, a spus ca a primit solicitari de la BOR pentru a aloca bani pentru constructia Catedralei Mantuirii Neamului, dar ca municipalitatea nu are o suma disponibila si ca daca ar fi avut ar fi facut o donatie, adaugand: Ar trebui sa fim mai buni la suflet. In .

JO 2014: Mai multi jurnalisti se plang de conditiile gasite la Soci - Nu am incalzire sau internet, dar macar am pat

Cu doar cateva zile inainte de startul Jocurilor Olimpice de la Soci, mai multi jurnalisti au postat pe Twitter imagini cu ceea ce au gasit in Rusia. Nu am incalzire sau internet, dar macar am pat, Aceasta este camera, cade pe noi sau Receptia hotelului nostru de la Soci nu are podea. Dar are o poza de intampinare n. r. cu Vladimir Putin), sunt doar cateva dintre mesajele postate.

Primarul Robu nu da bani pentru Catedrala Mantuirii Neamului: Timisoara are alte prioritati.

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a declarat ca nu se vor aloca bani pentru Catedrala Mantuirii Neamului, deoarece orasul are alte prioritati, transmite Mediafax. Nu dam bani la Catedrala Mantuirii Neamului, avem alte prioritati in oras. Avem solicitari de la Catedrala Mitropolitana si de la alte biserici din Timisoara de diverse culte. Lor le-am alocat in buget anumite sume de bani, a afirmat Nicolae Robu. Acesta a adaugat ca a primit o solicitare din partea Patriarhiei Romane, la .

Cei mai norocosi romani: in meseriile lor aproape nu exista somaj

Unii romani se pot considera fericiti la gandul ca si-au ales profesii cautate si nu stau cu teama ca vor ramane fara locuri de munca. Wall-street. ro prezinta topul meseriilor cu cei mai putini someri din Romania, potrivit datelor furnizate de ANOFM.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2854 seconds )