Libnet.ro
UNICEF

14:30

Mircea Badea: Romania are singurul aparat din lume de prezicere a cutremurelor: Marmureanul

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Romania are singurul aparat din lume de prezicere a cutremurelor: Marmureanul

Mircea Badea a vorbit despre afirmatiile pe care Gheorghe Marmureanu le face mereu cu privire la cutremurele care au loc, sau urmeaza sa aiba loc in Romania. Nu as putea sa ma uit in gura lui Marmureanu sa. continuă pe Antena3

Mircea Badea canta imnul Partidului Miscarea Populara: Este 50 Cent, este un partid de 50 de bani

Mircea Badea a prezentat imnul Partidului Miscarea Populara, care ii are ca si membrii de onoare pe nimeni altii decat pe Traian Basescu si cea mai cunoscuta blonda a politicii romanesti, Elena.

Mircea Badea: Era evident ca nu se va rezolva ceva cu Opris. Ala e Dumnezeu pe pamant

Mircea Badea a spus ca se astepta ca seful STS sa nu fie demis dupa accidentul aviatic din Apuseni, comentand, ironic, ca Marcel Opris este Dumnezeu pe pamant. A zis Traian Basescu - n. r. ) ce ne.

Cea mai scumpa miere din lume costa aproape cat o masina

La un pret de 5000 de euro/kg, mierea fermecata din Turcia este cea mai scumpa din lume. Ea este extrasa dintr-o pestera, la o adancime de 1800 m, situata in valea Saricayir, din nord-estul tarii. Gunay.

VIDEOSTORY Cum se scrie Cel mai frumos roman din lume la Unteatru

Va asteptam la teatru si la Unteatru pentru ca aici este unul dintre. nu singurele, dar cumva locuri unde se mai face teatru de calitate. Sunt tot felul de spatii independente unde merg oamenii sa faca teatru ca sa castige bani. In locul asta noi venim sa facem teatru - este invitatia lansata de actrita Nicoleta Lefter, care joaca alaturi de Ionut Grama in Cel mai frumos roman din lume, una dintre cele mai noi premiere ale Teatrului Unteatru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )