Libnet.ro
UNICEF

19:00

VIDEO Modul unic in care se antreneaza un jucator din TOP 15 ATP

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Modul unic in care se antreneaza un jucator din TOP 15 ATP

Tenisul este tot mai aproape de reluare, iar sportivii se afla in linie dreapta cu pregatirea fizica. Un antrenament bun are insa presarate si momentele sale de relaxare, iar muzica poate juca un rol decisiv in acest sens. continuă pe Hotnews

PENTRU MODUL IN CARE A FOST INTOCMIT RAPORTUL DIN 10 APRILIE ASF l-a amendat pe directorul Rompetrol Well Services cu 20.000 lei

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) l-a amendat cu 20. 000 lei pe Timur Zhetpisbayev, directorul general al Rompetrol Well Services PTR), pentru modul necorespunzator in care emitentul a intocmit raportul din data de 10 aprilie, se arata intr-o notificare a supraveghetorului pietei postata ieri pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Cine-s bogatii lumii care dicteaza ritmul economiei: top 100 cele mai mari companii listate

Economia mondiala se invarte in jurul tehnologiei in aceste momente. Data is the new oil- zice o vorba, dar nu inseamna ca petrolul a disparut de tot din peisaj. in vremuri de criza, ai.

Declin economic istoric in Spania, care anuleaza cresterea din ultimii sase ani

Spania a raportat un declin istoric al economiei in trimestrul doi din 2020, reculul de 18,5% anuland toata redresarea de dupa criza financiara din 2008, arata datele publicate vineri de Institutul National de Statistica INE), pe fondul efectelor pandemiei de coronavirus COVID-19), transmite Reuters, citata de Agerpres.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2666 seconds )