Libnet.ro
UNICEF

07:45

Video Molde - Steaua

Online Sport Online Sport,
Video Molde - Steaua

Iata rezumatul video de la partida Molde - Steaua, incheiata cu victoria echipei romane in Norvegia, 2-1, miercuri seara, in grupele Ligii Europa. continuă pe Online Sport

Molde - Steaua LIVE de la 20:00. Echipele de start. Schimbare de ultima ora la Steaua

Molde - Steaua, meciul transmis in direct de Onlinesport. ro de la ora 20:00, poate reprezenta pasul decisiv spre calificarea in primavara europeana pentru echipa ros-albastra.

Molde - Steaua LIVE de la 20:00. Echipele de start. Schimbare de ultima ora la Steaua

Molde - Steaua, meciul transmis in direct de Onlinesport. ro de la ora 20:00, poate reprezenta pasul decisiv spre calificarea in primavara europeana pentru echipa ros-albastra.

Molde - Steaua LIVE de la 20:00. Echipele probabile. Schimbare de ultima ora la Steaua

Molde - Steaua, meciul transmis in direct de Onlinesport. ro de la ora 20:00, poate reprezenta pasul decisiv spre calificarea in primavara europeana pentru echipa ros-albastra.

Molde - Steaua LIVE de la 20:00. Echipele probabile

Molde - Steaua, meciul transmis in direct de Onlinesport. ro de la ora 20:00, poate reprezenta pasul decisiv spre calificarea in primavara europeana pentru echipa ros-albastra.

Molde - Steaua LIVE de la 20:00. O revansa de data asta pe bune

Molde - Steaua, meciul transmis in direct de Onlinesport. ro de la ora 20:00, poate reprezenta pasul decisiv spre calificarea in primavara europeana pentru echipa ros-albastra.

LIVE TEXT Europa League: Molde-Steaua 1-2 (repriza secunda)/ Chipciu si Latovlevici

Steaua incearca in aceasta seara in Norvegia sa castige meciul cu Molde si sa-si asigure practic calificarea in primvarea europeana. Molde a inceput mai bine partida, a presat si a avut doua-trei incursiuni in careul stelist care s-ar fi putut dovedi periculoase. Insa Gardos a jucat magistral pe tot parcursul reprizei. Stelistii au echilibrat rapid, au pasat impecabil si si-au creat ocazii bune pe fiecare verticalizare. Dupa o combinatie frumoase Tanase-Chipciu, acesta din urma intoarce doi adversari si suteaza la coltul lug imparabil '36). Norvegienii incearca egalarea, dar jocul de pase al Stelei le taie orice intentie. Dupa ce Rocha si Costea irosesc doua ocazii bune vine golul marcat de Latovleci in urma unei incursiuni caracteristice pe partea stanga '36). Mingea sutat de stelist este deviata decisiv de un aparator, iar de la Oslo, printre fulgii de zapada, se vede primavara europeana pentru Steaua. Repriza secunda:min 68: Ocazie uriasa pentru Steaua. Centrarea din banda dreapta a lui Chipciu, dar Szukala trimite pe langa poarta din pozitie idealamin 64. Contraatac periculos al Stelei incheiat cu un sut la coltul scurtmin 62: Steaua sub presiune. Tatarusanu respinge de la coltul scurt. Molde ramane in atacmin 56 GOL Molde. Chima patrunde in careu, face ce vrea cu Gardos si suteaza imparabil la coltul lungmin 46 Solskjaer face doua schimbari incercand sa forteze ataculmin 36GOOOL STEAUA Iasmin Latovlevici patrunde in banda stanga, suteaza la coltul lung, iar mingea deviata de un adversar intra in poartamin 21: GOOOL STEAUA Chipciu suteaza din interiorul careului dupa o combinatie superba cu TanaseFC Copenhaga-Stuttgart 0-0 live).

LIVE TEXT Europa League: Molde-Steaua 1-2 (Chipciu si Latovlevici). Din gerul de la Molde se vede primavara pentru ros-albastri

Steaua a castigat joi seara in Norvegia partida cu Molde si a reusit sa-si asigure practic calificarea in primvara europeana. Molde a inceput mai bine partida, a presat si a avut doua-trei incursiuni in careul stelist care s-ar fi putut dovedi periculoase. Insa Gardos a jucat magistral pe tot parcursul reprizei. Stelistii au echilibrat rapid, au pasat impecabil si si-au creat ocazii bune pe fiecare verticalizare. Dupa o combinatie frumoase Tanase-Chipciu, acesta din urma intoarce doi adversari si suteaza la coltul lug imparabil '36). Norvegienii incearca egalarea, dar jocul de pase al Stelei le taie orice intentie. Dupa ce Rocha si Costea irosesc doua ocazii bune vine golul marcat de Latovleci in urma unei incursiuni caracteristice pe partea stanga '36). Mingea sutat de stelist este deviata decisiv de un aparator, iar de la Oslo, printre fulgii de zapada, se vede primavara europeana pentru Steaua. Repriza secunda:FLUIER final. Steaua castiga la Moldemin 90 O noua ocazie mare pentru Chipciumin 89 Tatarusanu scoate un gol ca si facut. Steaua rateaza si traieste periculos finalul de partideimin 68: Ocazie uriasa pentru Steaua. Centrarea din banda dreapta a lui Chipciu, dar Szukala trimite pe langa poarta din pozitie idealamin 56 GOL Molde. Chima patrunde in careu, face ce vrea cu Gardos si suteaza imparabil la coltul lungmin 36GOOOL STEAUA Iasmin Latovlevici patrunde in banda stanga, suteaza la coltul lung, iar mingea deviata de un adversar intra in poartamin 21: GOOOL STEAUA Chipciu suteaza din interiorul careului dupa o combinatie superba cu TanaseFC Copenhaga-Stuttgart 0-2 final).

MOLDE - STEAUA. MOLDE va folosi CEI MAI BUNI JUCATORI in meciul cu STEAUA.

Antrenorul echipei norvegiene Molde FK, Ole Guunar Solskjaer, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca in partida cu Steaua, contand pentru etapa a patra a grupelor Ligii Europa, va alinia cel mai bun lot pe care il are la dispozitie, informeaza aftenposten. no, potrivit Mediafax. La meciul din urma cu doua saptamani de la Bucuresti, 2-0 pentru Steaua, Solskjaer a lasat in Norvegia majoritatea titularilor, aliniind o echipa formata din multe rezerve. Data trecuta a trebuit sa .

LIVE TEXT Europa League: Molde-Steaua 0-2 (pauza)/ Chipciu si Latovlevici

Steaua incearca in aceasta seara in Norvegia sa castige meciul cu Molde si sa-si asigure practic calificarea in primvarea europeana. De cealalata parte, elevii celebrului Ole Gunnar Solskjaer isi fac calcule ca ar putea trece si ei de grupe cu victorii acasa impotriva Stelei si Copenhagei. Molde a inceput mai bine partida, a presat si a avut doua-trei incursiuni in careul stelist care s-ar fi putut dovedi periculoase. Insa Gardos a jucat magistral pe tot parcursul reprizei. Stelistii au echilibrat rapid, au pasat impecabil si si-au creat ocazii bune pe fiecare verticalizare. Dupa o combinatie frumoase Tanase-Chipciu, acesta din urma intoarce doi adversari si suteaza la coltul lug imparabil '36). Norvegienii incearca egalarea, dar jocul de pase al Stelei le taie orice intentie. Dupa ce Rocha si Costea irosesc doua ocazii bune vine golul marcat de Latovleci in urma unei incursiuni caracteristice pe partea stanga '36). Mingea sutat de stelist este deviata decisiv de un aparator, iar de la Oslo, printre fulgii de zapada, se vede primavara europeana pentru Steaua. Prima reprizamin 36GOOOL STEAUA Iasmin Latovlevici patrunde in banda stanga, suteaza la coltul lung, iar mingea deviata de un adversar intra in poartamin 32. Doua ocazii bune pentru Mihai Costeamin 21: GOOOL STEAUA Chipciu suteaza din interiorul careului dupa o combinatie superba cu TanaseFC Copenhaga-Stuttgart 0-0 live).

Europa League: Molde-Steaua 1-2 . Din gerul de la Molde se vede o noua primavara europeana

Steaua a castigat joi seara, in Norvegia, partida cu Molde si a reusit sa-si asigure in mare parte calificarea in primavara europeana. Stelistii conduc grupa cu 10 puncte urmati de Stuttgard cu 5 puncte si Copenhaga cu 4. Echipa lui Reghecampf a dominat meciul si si-a creat marile ocazii, scorul putand fi unul mult mai sever. Partida a fost decisa in prima repriza cand echipa noastra a facut o repriza fantastica intrand la cabine cu 2-0 prin golurile marcate de Chipciu si Latovlevici. Molde s-a dovedit periculoasa doar pe inceputurile de repriza, insa pe final putea obtine un egal nesperat. Pentru Steaua urmeaza meciul de acasa cu Stuttgart si cel din deplasare cu Copenhaga si au nevoie de un singur punct pentru a fi calificati si matematic in primavara europeana. FC Copenhaga-Stuttgart 0-2 final)Vezi rezultatele complete din Europa League.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )