Libnet.ro
UNICEF

08:00

VIDEO Nigel Farage: As fi ingrijorat daca as avea vecini romani

Adevărul Adevărul,
VIDEO Nigel Farage: As fi ingrijorat daca as avea vecini romani

Nigel Farage, liderul formatiunii UKIP - Partidul Independentei Marii Britanii, cunoscut pentru o retorica negativa la adresa imigrantilor, a afirmat recent, in cadrul unui interviu pentru postul de radio LBC, ca nu doreste sa aiba vecini romani, potrivit International Bussiness Times. continuă pe Adevărul

Nigel Farage: As fi ingrijorat daca as avea vecini romani

Nigel Farage a declarat, la un post de radio din londra, ca nu vrea sa aiba vecini romani, relateaza International Business Times UK. Farage a declarat ca isi mentine un comentariu anterior potrivit caruia ar.

Nigel Farage: As fi ingrijorat daca as avea vecini romani

Nigel Farage, liderul formatiunii UKIP - Partidul Independentei Marii Britanii, cunoscut pentru o retorica negativa la adresa imigrantilor, a afirmat recent, in cadrul unui interviu pentru postul de radio LBC, ca nu doreste sa aiba vecini romani, potrivit International Bussiness Times.

VIDEO Nigel Farage, liderul partidului britanic extremist UKIP: Nu vreau sa am vecini romani

Nigel Farage, liderul partidului britanic extremist UKIP, a acordat un interviu controversat postului de radio LBC, in care a afirmat ca nu vrea sa aiba vecini romani.

Nigel Farage: Nu vreau sa am vecini romani!

Nigel Farage a socat ascultatorii unui post de radio din Londra atunci cand a dezvaluit ca nu vrea sa aiba vecini romani, intr-un interviu acordat LBC, relateaza International Business Times UK, in pagina elec.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )