Libnet.ro
UNICEF

09:16

VIDEO Oficial - Medicul Adrian Streinu Cercel, candidat PSD pe locul 2 pe lista pentru Senat: Mi-e martor si cel de sus si cei de pe Terra cu ceea ce am facut la Matei Bals Ce spune despre demisia sa de la sefia institutului

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Oficial - Medicul Adrian Streinu Cercel, candidat PSD pe locul 2 pe lista pentru Senat: Mi-e martor si cel de sus si cei de pe Terra cu ceea ce am facut la Matei Bals Ce spune despre demisia sa de la sefia institutului

Managerul Institutului Matei Bals din Capitala, Adrian Streinu Cercel, candideaza la alagerile parlamentare din partea PSD, el aflandu-se pe locul al doilea, dupa Gabriela Firea, pe lista pantru Senat, a anuntat liderul PSD Marcel Ciolacu, duminica, intr-o conferinta de presa sustinuta alaturi de Cercel. intrebat despre acuzatiile ca ar vrea sa fie parlamentar pentru a avea imunitate in cazul in care pe numele sau ar fi deschis un dosar penal si daca are aceasta teama, Cercel a raspuns: Mi-e martor si cel de sus si cei de pe Terra cu ceea ce am facut la Matei Bals. continuă pe Hotnews

Surse PSD: Adrian Streinu Cercel, candidat pentru Senat din partea Partidului Social Democrat

Directorul Institutului National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals, Adrian Streinu Cercel, ar urma sa candideze la Senat pe lista PSD Bucuresti, spun sursele Mediafax.

Adrian Streinu-Cercel explica de ce mortalitatea este in crestere in Romania

Adrian Streinu Cercel, candidat pentru Senat la alegerile parlamentare din partea PSD, a explicat duminica, la Antena 3, de ce mortalitatea este in crestere in Romania in acesta perioada. Streinu-Cercel a subliniat totusi ca la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals mortalitatea este una scazuta.

Adrian Streinu Cercel candideaza la parlamentare din partea PSD. Marcel Ciolacu: Vrem in Parlament cei mai buni specialisti in lupta cu epidemia de coronavirus (VIDEO)

Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului Matei Bals din Capitala, candideaza la alegerile parlamentare din partea PSD. Medicul se afla pe locul al doilea al listei PSD Bucuresti pentru Senat. Dupa ce, zi.

Este oficial! Adrian Streinu-Cercel candideaza la alegerile parlamentare din partea PSD

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a facut duminica anuntul oficial: directorul Institutului National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals, Adrian Streinu-Cercel, candideaza la Senat pe lista PSD Bucuresti, alaturi de Gabriela Firea, care ocupa primul loc.

Adrian Streinu-Cercel, avertizat de Marcel Ciolacu despre faptul ca urmeaza sa-i fie atacata familia

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminica, la conferinta de presa in care a fost facut anuntul oficial ca profesorul Adrian Streinu - Cercel se va alatura listei de candidati social-democrati pentru viitorul Parlament al Romaniei, ca familia acestuia va fi atacata.

Adrian Streinu-Cercel, langa Gabriela Firea. PSD face mutarea bomba

Adrian Streinu-Cercel, directorul Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals, ar putea candida pe lista Partidului Social Democrat pentru Senat in Bucuresti, pe locul doi dupa Gabriela Firea. Adrian Streinu-Cercel, langa Gabriela Firea Adrian Streinu-Cercel ar putea fi cea de-a doua personalitate din zona medicala cooptata de PSD pentru un loc in Parlament dupa ce, .

Adrian Streinu-Cercel a afirmat recent ca pandemia se va termina in 2023. Ce a declarat duminica, dupa anuntul candidaturii sale la parlamentare

Directorul Institutului National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals, Adrian Streinu-Cercel, candideaza la Senat pe lista PSD Bucuresti, a anuntat duminica, presedintele PSD Marcel Ciolacu. intrebat daca isi mentine declaratia potrivit careia pandemia se va termina in 2023, Streinu Cercel a raspuns:.

inca un doctor cunoscut in echipa PSD. Adrian Streinu-Cercel ar putea candida la alegerile parlamentare

Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti, este curtat de PSD pentru alegerile parlamentare 2020, potrivitsurselor din partid, citate de.

Ludovic Orban, despre Alexandru Rafila si Adrian Streinu-Cercel: Vor fi torpilati! Nu mai au nicio credibilitate

Ludovic Orban i-a atacat in termeni duri pe prof. dr. Alexandru Rafila si Adrian Streinu-Cercel, dupa ce acestia s-au inscris in PSD si au anuntat ca vor candida la alegerile parlamentare din decembrie.

Adrian Streinu Cercel, despre criza sanitara: Noi am scris legislatia acum pe genunchi, asa au fost vremurile. Pe genunchi am scris-o, cu erori a iesit (VIDEO)

Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului Matei Bals din Capitala, a declarat ca legislatia in domeniul sanitar adoptata dupa izbucnirea epidemiei de coronavirus a fost scrisa pe genunchi:.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2742 seconds )