Libnet.ro
UNICEF

20:00

VIDEO. Pasajul de la Piata Sudului, inaugurat cu doi ani intarziere. Firea a acuzat managementul prost si a anuntat ca a facut o economie de 1,2 milioane de euro

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Pasajul de la Piata Sudului, inaugurat cu doi ani intarziere. Firea a acuzat managementul prost si a anuntat ca a facut o economie de 1,2 milioane de euro

UPDATE: Pasajul de la Piata Sudului, inceput in mai 2014, a fost inaugurat duminica. Primarul Gabriela Firea a dat vina pe managementul prost si mutarea retelei de utilitati pentru cei doi ani de intarziere, sustinand si ca a facut o economie de 1,2 milioane de euro, conform Hotnews. continuă pe România Liberă

VIDEO Pasajul Piata Sudului, inaugurat dupa trei ani de la inceperea lucrarilor

Primarul Capitalei Gabriela Firea a inaugurat, duminica, de la ora 12. 00, pasajul Piata Sudului, a informat Primaria Municipiului Bucuresti.

FOTO+VIDEO. Pasajul de la Piata Sudului, inaugurat cu doi ani intarziere. Firea a acuzat managementul prost si a anuntat ca a facut o economie de 1,2 milioane de euro

UPDATE: Pasajul de la Piata Sudului, inceput in mai 2014, a fost inaugurat duminica. Primarul Gabriela Firea a dat vina pe managementul prost si mutarea retelei de utilitati pentru cei doi ani de intarziere, sustinand si ca a facut o economie de 1,2 milioane de euro, conform Hotnews.

Pasajul Piata Sudului va fi inaugurat duminica

Primarul Capitalei Gabriela Firea la inaugura, duminica, de la ora 12. 00, pasajul Piata Sudului, a informat Primaria Municipiului Bucuresti.

Primaria Capitalei: Pasajul Piata Sudului va fi inaugurat duminica

Pasajul Piata Sudului urmeaza sa fie inaugurat,duminica, de la ora 12. 00, de catre edilul sef Gabriela Firea, a informat Primaria Capitalei. Acesta este unul dintre cele opt proiecte pentru care municipalitatea a obtinut finantare europeana si care trebuia finalizat pana in decembrie 2015.

FOTO+VIDEO. Pasajul de la Piata Sudului a fost inaugurat cu doi ani intarziere. Firea a acuzat managementul prost si a anuntat ca a facut o economie de 1,2 milioane de euro

Pasajul de la Piata Sudului, inceput in mai 2014, a fost inaugurat duminica. Primarul Gabriela Firea a dat vina pe managementul prost si mutarea retelei de utilitati pentru cei doi ani de intarziere, sustinand si ca a facut o economie de 1,2 milioane de euro.

Pasajul Piata Sudului din Bucuresti este inchis pana duminica dimineata

Pasajul Piata Sudului este inchis pana duminica la ora 07:00, pe sensul de mers dinspre strada Nitu Vasile catre pasajul Mihai Bravu, potrivit unui anunt transmis de Brigada Rutiera a Capitalei.

Pasajul Piata Sudului din Capitala este inchis pana duminica dimineata. Ce trebuie sa stie soferii

De sambata, de la ora 11. 00, se va inchide Pasajul Piata Sudului, pe sensul de mers dinspre strada Nitu Vasile catre Pasajul Mihai Bravu, pana duminica la ora 07. 00, anunta Brigada Rutiera a.

Pasajul Piata Sudului va fi inchis pe un sens. Ce trebuie sa stie soferii

Pasajul Piata Sudului va fi inchis pe sensul dinspre strada Nitu Vasile, de sambata pana duminica dimineata, pentru lucrari la instalatia de iluminat public. De asemenea, traficul prin.

Vesti bune pentru locuitorii din zona Piata Sudului. Cand va fi inaugurat pasajul

Pasajul Piata Sudului urmeaza sa fie inaugurat,duminica, de la ora 12. 00, de catre edilul sef Gabriela Firea, a informat Primaria Capitalei. Acesta este unul dintre cele opt proiecte pentru care.

Duminica se inaugureaza pasajul de la Piata Sudului

Pasajul rutier de la Piata Sudului va fi inaugurat duminica, 23 iulie, de la ora 12, a anuntat sambata Primaria Capitalei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )