Libnet.ro
UNICEF

05:30

VIDEO Un pedofil din Satu Mare, fiul unui fost politist, condamnat la doi ani de inchisoare. Cum l-a convis pe un baietel de doar sapte ani sa-l masturbeze

Adevărul Adevărul,
VIDEO Un pedofil din Satu Mare, fiul unui fost politist, condamnat la doi ani de inchisoare. Cum l-a convis pe un baietel de doar sapte ani sa-l masturbeze

Adrian Nistor, fiul unui fost politist din Satu Mare, trimis in judecata anul trecut dupa ce o familie il acuza ca le-ar fi obligat fiul de doar sapte ani sa-l masturbeze, a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare de Judecatoria Satu Mare si obligat sa plateasca daune morale de 30. 000 lei. Sentinta poate fi atacata. continuă pe Adevărul

VIDEO Un pedofil din Satu Mare, fiul unui fost politist, condamnat la doi ani de inchisoare

Adrian Nistor, fiul unui fost politist din Satu Mare, trimis in judecata anul trecut dupa ce o familie il acuza ca le-ar fi obligat fiul de doar sapte ani sa-l masturbeze, a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare de Judecatoria Satu Mare si obligat sa plateasca daune morale de 30. 000 lei. Sentinta poate fi atacata.

FrieslandCampina vrea sa isi vanda proprietatile din Satu Mare

FrieslandCampina Romania, producatorul marcilor Napolact, Oke si Milli, intentioneaza sa isi vanda imobilul si terenul detinute in orasul Satu Mare, potrivit unui anunt publicat in Monitorul Oficial.

Minoritatile maghiare si germane de la sase licee din Satu Mare au aflat de la politisti aspectele muncii in politie

Proiectul Misiune Posibila- Sanse egale in alegerea carierei, aflat la a IV-a editie in acest an, are ca scop promovarea profesiei de politist in randul minoritatilor nationale. Activitatile din acest proiect s-au realizat in judetul Satu Mare in perioada 29 mai-18 iunie, in sase unitati de invatamant care au sectii maghiare, respectiv germane.

BAC 2014. Proba de evaluare a competentelor digitale. Peste 2.300 de elevi din Satu Mare participa la testare

Candidatii inscrisi la examenul de Bacalaureat 2014 continua, de luni, 16 iunie 2014, testarile cu sustinerea probei de evaluare a competentelor digitale proba D. in Satu Mare sunt asteptati sa se prezinte la testare, in total, 2. 327 de tineri din seriile curente si anterioare.

Perchezitii la Satu Mare. Satmareni banuiti de evaziune fiscala cu legume si fructe. Prejudiciul: 2,5 milioane de euro

Locuintele mai multor persoane din Satu Mare sunt perchezitionate de politisti, inca de dimineata. Descinderile au loc intr-un dosar de evaziune fiscala cu legume si fructe, prejudiciul adus statului fiind de peste 2,5 milioane de euro.

Compania producatoare de pui, Ave Impex din Satu Mare a crescut cu 19% dupa ce a exportat pui in Franta si Anglia

Compania producatoare de carne de pui, Ave Impex, exporta o treime din totalul productiei, principala destinatie fiind Franta. Ave Impex a avut o cifra de afaceri de 36 milioane de euro in 2013 si a raportat vanzari de 29 milioane de euro la nivelul anului 2012.

Compania producatoare de pui Ave Impex din Satu Mare a crescut cu 19% dupa ce a exportat pui in Franta si Anglia

Compania producatoare de carne de pui, Ave Impex, exporta o treime din totalul productiei, principala destinatie fiind Franta. Ave Impex a avut o cifra de afaceri de 36 milioane de euro in 2013 si a raportat vanzari de 29 milioane de euro la nivelul anului 2012.

Zilele Culturii Japoneze, un eveniment organizat in premiera la Satu Mare

Un eveniment in premiera are loc la Satu Mare. Primaria municipiului Satu Mare in colaborare cu Asociatia Cercul ,,Prietenii Japonieiorganizeaza un eveniment inedit pentru municipiu, Festivalul Zilele Culturii Japoneze care va avea loc in perioada 17 - 22 iunie 2014.

Accident pe DN 19 Oradea-Satu Mare: Un barbat a murit carbonizat dupa ce masina sa a lovit un camion si a luat foc

Un barbat a murit carbonizat, marti, dupa ce ce masina pe care o conducea s-a ciocnit cu un camion, apoi a luat foc, pe DN 19 Oradea-Satu Mare, in zona localitatii bihorene Sacueni, relateaza.

Perchezitii in Bihor, Satu Mare si Timis, intr-un dosar de evaziune cu prejudiciu de 2,5 milioane de euro

Politistii de la Investigarea Fraudelor fac, marti, sase perchezitii in judetele Bihor, Satu Mare si Timis, la sediile unor firme si la locuintele a patru persoane suspectate de evaziune fiscala prin achizitii intracomunitare de legume si fructe, prejudiciul fiind estimat la 2,5 milioane de euro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )