Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO. Pelicule romanesti, la un festival international de film

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Pelicule romanesti, la un festival international de film

Peliculele romanesti Aferim!, de Radu Jude, Comoara, de Corneliu Porumboiu, Un etaj mai jos, de Radu Muntean, Toto si surorile lui, de Alexander Nanau, si Ramona, de Andrei Cretulescu, au fost selectate la cea de-a 64-a editie a Melbourne International Film Festival din Australia. continuă pe România Liberă

Romania, reprezentata la Melbourne International Film Festival din Australia de cinci lungmetraje romanesti

Romania va fi reprezentata la cea de-a 64-a editia a Melbourne International Film Festival din Australia de peliculele romanesti Aferim!, de Radu Jude, Comoara, de Corneliu Porumboiu, Un etaj mai jos, de Radu.

Cinci filme romanesti la Melbourne International Film Festival din Australia

Cinci filme romanesti au fost selectate la festivalul international de film de la Melbourne. Aferim, Comoara, Un etaj mai jos, documentarul Toto si surorile lui si scurt-metrajul Ramona sunt cele cinci.

Hora mare din Baragan. Cel mai important festival international de folclor incepe pe 6 august

Cea de-a XXIII-a editie a festivalului international de folclor Hora mare reuneste la Calarasi ansambluri din 6 tari, muzica, dansul si traditiile populare fiind la putere timp de patru zile. De pe 6 si pana pe 9 august, pe malul Borcei va avea loc una dintre cele mai importante manifestari cultural din Baragan.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )