Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO. Ponta, despre amanarea discutiilor pe tema bugetului: Se asteapta introducerea datelor in sistem. Eu nu pot taia bugetul

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Ponta, despre amanarea discutiilor pe tema bugetului: Se asteapta introducerea datelor in sistem. Eu nu pot taia bugetul

Premierul Victor Ponta a declarat ca sedinta de Guvern in care trebuia discutat bugetul pe anul 2015 a fost amanata, din cauza indeplinirii procedurii de introducere a datelor in sistem. continuă pe România Liberă

Ponta, despre amanarea discutiilor pe tema bugetului: Se asteapta introducerea datelor in sistem. Eu nu pot taia bugetul

Premierul Victor Ponta a declarat ca sedinta de Guvern in care trebuia discutat bugetul pe anul 2015 a fost amanata, din cauza indeplinirii procedurii de introducere a datelor in sistem.

intalnire Tariceanu-Ponta, la Guvern, pe tema bugetului

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, joi, ca are programata, in cursul zilei, o discutie cu premierul Victor Ponta, la Guvern, pe tema bugetului pe anul 2015, informeaza Mediafax.

Moise Guran: Evolutia negocierilor Guvernului cu FMI pe tema bugetului pentru 2015 a fost una ciudata

Privind modul cum s-au desfasurat negocierile dintre FMI si Guvern pe tema Bugetului 2015, Moise Guran are banuiala ca un factor extern negocierilor a schimbat atitudinea celor de la FMI. Pornind de la constatarea.

Tensiune la Guvern pe tema bugetului: expertii FMI si CE discuta cu Ponta

Expertii Fondului Monetar International FMI) si cei ai Comisiei Europene CE), alaturi de Insarcinatul cu afaceri al SUA, au venit la Palatul Victoria pentru a discuta cu premierul Victor Ponta.

Tariceanu discuta cu Ponta despre noul Guvern. PLR vrea Finantele si Bugetul, comasate (VIDEO)

Presedintele PLR,Calin Popescu Tariceanu, si fostul ministru de Finante Daniel Chitoiu se afla la Palatul Victoria, pentru discutii cu premierul Victor Ponta, conform unor surse citate de B1 Tv. Acestia.

Ponta, despre autostrazile construite din suprataxa de 7 eurocenti: E o interpretare gresita

Ponta, intrebat cati bani s-au colectat in 2014 din acciza suplimentara la carburant, de 7 eurocenti si cati kilometri de autostrada s-au construit pe baza acesteia, a spus ca este o interpretare gresita, care e folosita tot timpul.

Ponta, despre inchisorile CIA in Romania: MAE va va raspunde la orice alte intrebari aveti

Premierul Victor Ponta a refuzat sa prezinte pozitia Guvernului in ceea ce priveste presupusele inchisori ale CIA in Romania, relevate in presa internationala in baza unui raport al Senatului SUA, mentionand insa ca Ministerul de Externe va.

Ponta, despre sedinta legata de buget: E nevoie de procedura de introducere in sistem

Premierul Victor Ponta a fost intrebat care a fost motivul pentru care sedinta de Guvern in care trebuia discutat bugetul pe anul 2015 a fost amanata, el aratand ca decalarea a avut drept cauza indeplinirea procedurii de introducere a datelor in sistem.

Surse: Tariceanu discuta cu Ponta despre noul Guvern. PLR vrea Finantele si Bugetul, comasate

Presedintele PLR,Calin Popescu Tariceanu, si fostul ministru de Finante Daniel Chitoiu se afla la Palatul Victoria, pentru discutii cu premierul Victor Ponta, conform unor surse citate de B1 Tv. Acestia.

VIDEO. Ponta: Bugetul poate fi aprobat vineri. Deficit de 1,83%

Guvernul a ajuns la un acord de principiu cu reprezentantii FMI si CE pentru bugetul pe anul viitor, acesta urmand a fi aprobat si trimis catre Parlament in cursul zilei de vineri. Deficitul bugetar pe care va fi construit proiectul de buget pe anul viitor sa creasca de la 1,4% la 1,83% pe cash, incluzand o alocare de 0,4% pentru cofinantarea proiectelor UE, a declarat premeirul Victor Ponta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2778 seconds )