Libnet.ro
UNICEF

09:45

VIDEO Prima dezbatere televizata Hillary Clinton - Donald Trump, asteptata luni seara. Trump a amenintat ca va invita o fosta amanta a lui Bill Clinton

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Prima dezbatere televizata Hillary Clinton - Donald Trump, asteptata luni seara. Trump a amenintat ca va invita o fosta amanta a lui Bill Clinton

Prima dezbatere prezidentiala televizata intre Hillary Clinton, candidatul democrat la alegerile prezidentiale din Statele Unite, si contracandidatul sau republican Donald Trump, este asteptata luni seara si, cel mai probabil, va bate noi recorduri de audienta. Fiecare tabara dispune de mai multe sute de locuri in sala, iar alegerea invitatilor este intotdeauna o misiune extrem de sensibila, noteaza AFP. Presiunea a urcat simtitor in ultimele ore dinaintea dezbaterii, mai scriu jurnalistii francezi. continuă pe Hotnews

VIDEO. Prima dezbatere televizata Hillary Clinton-Donald Trump, asteptata luni seara. Trump a amenintat ca va invita o fosta amanta a lui Bill Clinton

Luni seara este asteptata prima dezbatere prezidentiala televizata intre Hillary Clinton, candidatul democrat la alegerile prezidentiale din Statele Unite, si contracandidatul sau republican Donald Trump. Fiecare tabara dispune de mai multe sute de locuri in sala, iar alegerea invitatilor este intotdeauna o misiune extrem de sensibila, noteaza AFP, preluata de Hotnews. ro. Presiunea a urcat simtitor in ultimele ore dinaintea dezbaterii, mai scriu jurnalistii francezi.

Alegeri SUA 2016. Sapte puncte pentru a intelege dezbaterea secolului dintre Hillary Clinton si Donald Trump VIDEO

Democrata Hillary Clinton si republicanul Donald Trump mai au cateva ore pana la prima dintre cele trei dezbateri organizate inaintea alegerilor prezidentiale americane din 8 noiembrie. Acesta este unul dintre cele mai asteptate evenimente ale campaniei electorale de peste Atlantic, peste 100 de milioane de persoane, un record, urmand sa stea in fata televizoarelor pentru a asista la o incrancenare intre doi candidati total diferiti.

Alegeri SUA 2016. Ce trebuie sa faca Hillary Clinton pentru a castiga prima dezbatere cu Donald Trump

Ochii intregii lumi sunt atintiti asupra Statelor Unite, unde, in aceasta seara, va avea loc prima dezbatere televizata a prezidentiabililor americani - democrata Hillary Clinton si republicanul Donald Trump.

Donald Trump, lovitura pentru Hillary Clinton: Candidatul republican ameninta ca va invita o fosta amanta a lui Bill Clinton in prima dezbatere electorala

Cu cateva ore inainte de prima dezbatere prezidentiala cu Hillary Clinton, candidatul republican Donald Trump a amenintat sa o invite in emisiune pe Gennifer Flowers, o fosta amanta a lui Bill.

Marti dimineata, Donald Trump si Hillary Clinton se confrunta pentru prima data la o dezbatere prezidentiala/ Se anunta a fi una dintre cele mai vizionate dezbateri din istoria politica a SUA

Hillary Clinton si Donald Trump se vor confrunta pentru prima data luni 21:00, ora locala- 04:00, ora Romaniei), intr-o dezbatere prezidentiala ce se anticipeaza a fi una dintre cele mai vizionate si anticipate confruntari politice din istoria SUA, anunta Reuters.

Hillary Clinton si Donald Trump, fata in fata pentru prima data in alegeri: Luni va avea loc prima dezbatere electorala

Dupa 18 luni de campanie cu multe suisuri si coborasuri, cei doi candidati pentru functia de presedinte a Statelor Unite se vor intalni fata in fata cu ocazia primei dezbateri.

Donald Trump ameninta sa o invite pe fosta amanta a lui Bill Clinton la dezbaterea prezidentiala

Cu cateva ore inainte de prima dezbatere prezidentiala cu Hillary Clinton, candidatul republican Donald Trump a amenintat sa o invite in emisiune pe Gennifer Flowers, o fosta amanta a lui Bill Clinton, sotul candidatei democrate la presedintia SUA, relateaza France Presse, preluata de Agerpres.

Fondatorul Oculus il sustine pe Trump si fondeaza o masinarie de meme-uri impotriva lui Hillary Clinton

Ne placea de Palmer Luckey, cel care ne-a dat acest miracol al tehnologiei pe care il numim Oculus VR. Asta pana sa aflam ca e mare fan Donald Trump. Aparent, Luckey finanteaza o organizatie pro-Trump, numita Nimble America, al carei scop e sa faca sa circule meme-uri anti-Hillary Clinton pe internet, potrivit Daily Beast. Vestea [].

New York Times as anuntat ca o sustine pe Hillary Clinton in alegerile prezidentiale

Cotidianul New York Times a anuntat sambata ca o sustine pe candidata democrata Hillary Clinton in alegerile pentru Casa Alba, spunand ca este mai calificata decat republicanul Donald Trump in gestionarea provocarilor cu care se confrunta Statele Unite, informeaza Reuters.

New York Times anunta ca o sustine pe Hillary Clinton in alegerile prezidentiale

Cotidianul New York Times a anuntat sambata intr-un editorial ca o sustine pe candidata democrata Hillary Clinton in alegerile pentru Casa Alba, spunand ca este mai calificata decat rivalul ei republican Donald Trump in gestionarea provocarilor cu care se confrunta Statele Unite, informeaza Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1949 seconds )