Libnet.ro
UNICEF

13:00

New York Times as anuntat ca o sustine pe Hillary Clinton in alegerile prezidentiale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
New York Times as anuntat ca o sustine pe Hillary Clinton in alegerile prezidentiale

Cotidianul New York Times a anuntat sambata ca o sustine pe candidata democrata Hillary Clinton in alegerile pentru Casa Alba, spunand ca este mai calificata decat republicanul Donald Trump in gestionarea provocarilor cu care se confrunta Statele Unite, informeaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

New York Times anunta ca o sustine pe Hillary Clinton in alegerile prezidentiale

Cotidianul New York Times a anuntat sambata intr-un editorial ca o sustine pe candidata democrata Hillary Clinton in alegerile pentru Casa Alba, spunand ca este mai calificata decat rivalul ei republican Donald Trump in gestionarea provocarilor cu care se confrunta Statele Unite, informeaza Reuters.

Alegeri SUA 2016. Ziarul The New York Times anunta ca o sustine pe Hillary Clinton

The New York Times a anuntat sambata ca o sustine pe candidata democrata Hillary Clinton in alegerile prezidentiale de la 8 noiembrie, pe care o considera mai calificata decat adversarul ei republican Donald Trump sa conduca Statele Unite si sa infrunte provocarile care-i asteapta, relateaza Reuters.

Fondatorul Oculus il sustine pe Trump si fondeaza o masinarie de meme-uri impotriva lui Hillary Clinton

Ne placea de Palmer Luckey, cel care ne-a dat acest miracol al tehnologiei pe care il numim Oculus VR. Asta pana sa aflam ca e mare fan Donald Trump. Aparent, Luckey finanteaza o organizatie pro-Trump, numita Nimble America, al carei scop e sa faca sa circule meme-uri anti-Hillary Clinton pe internet, potrivit Daily Beast. Vestea [].

Donald Trump, lovitura pentru Hillary Clinton: Candidatul republican ameninta ca va invita o fosta amanta a lui Bill Clinton in prima dezbatere electorala

Cu cateva ore inainte de prima dezbatere prezidentiala cu Hillary Clinton, candidatul republican Donald Trump a amenintat sa o invite in emisiune pe Gennifer Flowers, o fosta amanta a lui Bill.

Michelle Obama, Hillary Clinton si Joe Biden, victimele unui hacking politic

Hillary Clinton, Joe Biden si Michelle Obama au devenit victimele unor hacker inca neidentificati, care au publicat emailuri care le arata programele si detalii despre participarea la evenimente recente. Acesta e cel mai proaspat atac cibernetic la adresa Partidului Democrat. Aparent, mailurile au fost furate de pe contul personal de Gmail al lui Ian Mellul, [].

Un terminal al aeroportului LaGuardia din New York, evacuat

ACTUALIZARE 9:48 Terminalul B al aeroportului LaGuardia din New York a fost redeschis Dupa o ora, presa new-yorkeza a relatat ca terminalul a fost redeschis, iar mai multi pasageri au postat imagini in care se putea vedea cum automobilul este indepartat din fata terminalului B al aeroportului LaGuardia, transmite Reuters.

Marian Lupu a solicitat partenerilor la New York mai mult sprijin pentru Moldova

Vicepresedintele Internationalei Socialiste, Marian Lupu, a participat la New York la reuniunea anuala a sefilor de state si guverne apartinand familiei social-democrate. Liderul PDM a vorbit despre aspiratiile europene ale Republicii Moldova si a solicitat partenerilor internationali mai mult sprijin pentru Republica Moldova, transmite IPN.

Scandal de coruptie la nivel inalt, in New York

Zece persoane, printre care si un fost consilier al guvernatorului statului New York, Andrew Cuomo, au fost acuzati de luare de mita si acordarea frauduloasa a unor contracte de sute de milioane de dolari.

VIDEO+FOTO. Un terminal al aeroportului LaGuardia din New York a fost evacuat, din cauza unei alarme false

Autoritatile americane au evacuat, joi noaptea, un terminal al aeroportului LaGuardia din New York dupa ce in apropiere a fost descoperit un autovehicul abandonat, relateaza Reuters, preluata de Agerpres.

Alerta la un aeroport din New York. Un terminal a fost evacuat

Autoritatile americane au evacuat, joi noaptea, un terminal al aeroportului LaGuardia din New York dupa ce in apropiere a fost descoperit un autovehicul abandonat, relateaza Reuters, citand media.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )