Libnet.ro
UNICEF

23:15

VIDEO PROFIL Radu Mazare, primarul provocator: de la Che Guevara la uniforma nazista pe podiumul de defilare

Hotnews Hotnews,
 VIDEO PROFIL Radu Mazare, primarul provocator: de la Che Guevara la uniforma nazista pe podiumul de defilare

Radu Mazare, stapan absolut al feudei Constanta impreuna cu Nicusor Constantinescu, si-a construit in mandatul de primar o imagine publica de politician complet atipic. A gazduit zeci de show-uri de moda si emisiuni de televiziune, a pozat pentru revistele glossy costumat in cele mai bizare personaje, ba chiar a comandat un imn al statiunii Mamaia in care a jucat un rol insemnat. Mereu provocator, a venit la reuniuni de partid costumat in Che Guevara, dar a starnit un scandal imens atunci cand a defilat la un show de moda alaturi de fiul sau imbracat in ofiter nazist. Vezi in clipul de mai jos cele mai provocatoare si excentrice aparitii ale primarului retinut marti de DNA pentru o mita de 175. 000 de euro. continuă pe Hotnews

VIDEO Cum l-au luat mascatii pe Radu Mazare dintr-un restaurant bucurestean

Radu Mazare, primarul Constantei, a fost dus de politisti marti la sediul central al DNA pentru a fi audiat intr-un dosar de coruptie legat de construirea unui cartier de locuinte sociale. Marti dimineata, procurorii DNA au facut perchezitii la domiciliul din Constanta al lui Mazare, in timp ce edilul se afla in Bucuresti. Marti dupa-amiaza, Radu Mazare a fost luat de politisti dintr-un restaurant bucurestean si dus la DNA. Un cititor HotNews. ro a surprins momentul cu telefonul mobil. Vezi in articol imaginile.

Radu Mazare, retinut de procurorii DNA: Am construit cel mai ieftin din Romania case pentru saraci si uite cu ce m-am ales (VIDEO)

Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost retinut, marti, de procurorii anticoruptie, pentru 24 de ore, in urma audierilor de la sediul central al DNA, relateazaMediafax. Edilul va fi prezentat.

Radu Mazare, retinut de procurorii DNA: Am construit ieftin case pentru saraci si uite cu ce m-am ales (VIDEO)

Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost retinut, marti, de procurorii anticoruptie, pentru 24 de ore, in urma audierilor de la sediul central al DNA, relateazaMediafax. Edilul va fi prezentat.

Primele imagini cu Radu Mazare la DNA: Acesta a fost surprins pe pervazul unei ferestre, fumand o tigara (VIDEO)

Primarul Constantei, Radu Mazare, aflat la sediulDirectiei Nationale din Bucuresti, a fost surprins pe pervarzul unei ferestre din cladire, ocazie cu care le-a zambit si le-a facut cu mana jurnalistilor.

Radu Mazare a fost adus de mascati la DNA pentru a fi audiat (VIDEO)

Primarul din Constanta, Radu Mazare, a fost adus de mascati la sediul DNA, pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat, impreuna cu alti functionari, de fapte de coruptie in ceea ce priveste.

Radu Mazare a fost adus de mascati la DNA, direct dintr-un restaurant: Nici n-am apucat sa mananc (VIDEO)

Primarul din Constanta, Radu Mazare, a fost adus de mascati la sediul DNA, pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat, impreuna cu alti functionari, de fapte de coruptie in ceea ce priveste.

VIDEO ANI verifica averea primarului Radu Mazare

Agentia Nationala de Integritate ANI) a declansat marti procedura de verificare a modului in care primarul Constantei, Radu Mazare, si-a dobandit averea in ultimul mandat de edil, in perioada 2012-2014, au confirmat pentru Agerpres surse din Agentie.

Radu Mazare a fost adus la DNA cu mascatii: Nu mi-e frica de puscarie, doar de Dumnezeu [VIDEO]

Radu Mazare a fost adus marti cu mascatii la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Primarul Constantei a declarat ca aceasta actiune face parte din sarba procurorilor si ca era cercetat inca din 2005. Mazare a fost adus la DNA cu o.

Radu Mazare, retinut 24 de ore de DNA pentru luare de mita / DNA: Primarul Constantei a luat 175.000 de euro pentru a favoriza o firma la licitatie/ Mazare: Dosar politic, sa-ti fie rusine, Basescu

Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, a fost retinut marti de procurorii Directiei Nationale Anticoruptiei urmand sa fie prezentat miercuri instantei, cu propunerea de arestare preventiva. Alaturi de Mazare a fost retinut si omul de afaceri Morgenstern Avraham care i-a dat mita primarului Constantei 175 de mii de euro pentru ca acesta sa-i faciliteze castigarea unei licitatii, ce avea ca obiect contractul de construire a campusului social Henri Coanda, in valoare de circa 10 milioane de euro,potrivit unui comunicat postat pe site-ul DNA. Banii, primiti in mai multe transe, au urmat un circuit ascuns, prin intermediul unor conturi apartinand unor societati off shore. Vezi comunicatul integral in textMazare: E un dosar politic. Am vrut sa construiesc pentru saraci si uite cu ce m-am ales. Sa-ti fie rusine, Basescu. Nu am luat mita ca altfel construiam scump si nu cel mai ieftin. UPDATE: Un parlamentar ar fi vizat in dosarul in care a fost retinut Radu Mazare, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare. Potrivit Romania TV, in dosar este implicat si fratele lui Radu Mazare. Mai multe persoane din complexul social din Constanta invocat in dosar) au protestat fata de arestarea primarului, oamenii spunand ca se tem sa nu fie evacuati ca urmare a retinerii lui MazareVIDEO Cum l-au luat mascatii pe Radu Mazare dintr-un restaurant bucurestean .

Primarul Radu Mazare va fi cercetat in libertate

Primarul Constantei, Radu Mazare, si omul de afaceri care i-ar fi dat mita 175. 000 de euro pentru a-si asigura castigarea contractului pentru construirea locuintelor sociale din campusul Henri Coanda vor fi cercetati in libertate, sub control judiciar, a decis, miercuri seara, ICCJ.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )