Libnet.ro
UNICEF

11:15

Radu Mazare, retinut de procurorii DNA: Am construit cel mai ieftin din Romania case pentru saraci si uite cu ce m-am ales (VIDEO)

B1 B1,
Radu Mazare, retinut de procurorii DNA: Am construit cel mai ieftin din Romania case pentru saraci si uite cu ce m-am ales (VIDEO)

Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost retinut, marti, de procurorii anticoruptie, pentru 24 de ore, in urma audierilor de la sediul central al DNA, relateazaMediafax. Edilul va fi prezentat. continuă pe B1

Radu Mazare, retinut de procurorii DNA: Am construit ieftin case pentru saraci si uite cu ce m-am ales (VIDEO)

Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost retinut, marti, de procurorii anticoruptie, pentru 24 de ore, in urma audierilor de la sediul central al DNA, relateazaMediafax. Edilul va fi prezentat.

Radu Mazare, retinut de DNA pentru luare de mita / DNA: Morgenstern Avraham i-a dat mita primarului Constantei 175.000 de euro/ Radu Mazare: Dosar politic, sa-ti fie rusine, Basescu

Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, a fost retinut marti de procurorii Directiei Nationale Anticoruptiei, potrivit unui comunicat postat pe site-ul DNA. Alaturi de Mazare a fost retinut si omul de afaceri Morgenstern Avraham care i-a dat mita primarului Constantei 175 de mii de euro pentru ca acesta sa-i faciliteze castigarea unei licitatii, ce avea ca obiect contractul de construire a unui campusul social, in valoare de 40. 030 lei fara TVA circa 10 milioane de euro), potrivit comunicatului DNA. Vezi comunicatul integral in textMazare: E un dosar politic. Am vrut sa construiesc pentru saraci si uite cu ce m-am ales. Sa-ti fie rusine, Basescu. Nu am luat mita ca altfel construiam scump si nu cel mai ieftinVIDEO Cum l-au luat mascatii pe Radu Mazare dintr-un restaurant bucurestean .

Radu Mazare, retinut 24 de ore de DNA pentru luare de mita / DNA: Primarul Constantei a luat 175.000 de euro pentru a favoriza o firma la licitatie/ Mazare: Dosar politic, sa-ti fie rusine, Basescu

Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, a fost retinut marti de procurorii Directiei Nationale Anticoruptiei urmand sa fie prezentat miercuri instantei, cu propunerea de arestare preventiva. Alaturi de Mazare a fost retinut si omul de afaceri Morgenstern Avraham care i-a dat mita primarului Constantei 175 de mii de euro pentru ca acesta sa-i faciliteze castigarea unei licitatii, ce avea ca obiect contractul de construire a campusului social Henri Coanda, in valoare de circa 10 milioane de euro,potrivit unui comunicat postat pe site-ul DNA. Banii, primiti in mai multe transe, au urmat un circuit ascuns, prin intermediul unor conturi apartinand unor societati off shore. Vezi comunicatul integral in textMazare: E un dosar politic. Am vrut sa construiesc pentru saraci si uite cu ce m-am ales. Sa-ti fie rusine, Basescu. Nu am luat mita ca altfel construiam scump si nu cel mai ieftin. UPDATE: Un parlamentar ar fi vizat in dosarul in care a fost retinut Radu Mazare, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare. Potrivit Romania TV, in dosar este implicat si fratele lui Radu Mazare. Mai multe persoane din complexul social din Constanta invocat in dosar) au protestat fata de arestarea primarului, oamenii spunand ca se tem sa nu fie evacuati ca urmare a retinerii lui MazareVIDEO Cum l-au luat mascatii pe Radu Mazare dintr-un restaurant bucurestean .

Radu Mazare, retinut de DNA. Edilul este acuzat ca a primit 175.000 de euro mita

La mai putin de trei saptamani de la momentul in care procurorii anticoruptie cereau arestarea sefului Consiliului Judetean CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, marti a venit randul edilului constantean Radu Mazare sa fie ridicat de mascati. Acesta a fostretinut de DNA pentru 24 de ore.

Perchezitii de amploare in Bucuresti, in Constanta si in Dambovita. Radu Mazare urmeaza sa fie adus la DNA Central

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie fac marti dimineata perchezitii in 12 locatii situate in municipiile Bucuresti si Constanta, precum si in Dambovita, intr-un dosar privind infractiunile de coruptie si asimilate celor de coruptie ale unor functionari publici in perioada 2011 - 2013, cu functie de conducere pe plan local. Vizat este si primarul Radu Mazare, care urmeaza sa fie adus la sediul DNA din Bucuresti in cursul zilei de azi.

Radu Mazare a fost RETINUT de procurorii DNA

20 - Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost retinut, marti, de procurorii anticoruptie, in urma audierilor de la sediul central al DNA. Radu Mazare a fost audiat lde procurorii DNA, dupa ce a.

Radu Mazare, adus cu mascatii la DNA. Perchezitiile la Primaria Constanta si la casa lui Mazare, incheiate dupa noua ore

Radu Mazare este audiat la aceasta ora de procurorii DNA, dupa ce a fost saltat cu mascatii de la un restaurant din Capitala, desi anuntase ca este in Bucuresti, la dispozitia procurorilor DNA. Primarul.

Radu Mazare, adus cu mascatii la DNA. Perchezitiile la Primaria Constanta si la casa edilului, incheiate dupa noua ore

Radu Mazare este audiat la aceasta ora de procurorii DNA, dupa ce a fost saltat cu mascatii de la un restaurant din Capitala, desi anuntase ca este in Bucuresti, la dispozitia procurorilor DNA. Primarul.

Radu Mazare, adus cu mascatii la DNA. ANI verifica declaratiile de avere ale edilului

Radu Mazare este audiat la aceasta ora de procurorii DNA, dupa ce a fost saltat cu mascatii de la un restaurant din Capitala, desi anuntase ca este in Bucuresti, la dispozitia procurorilor DNA. Primarul.

Radu Mazare a fost adus la DNA cu mascatii: Nu mi-e frica de puscarie, doar de Dumnezeu [VIDEO]

Radu Mazare a fost adus marti cu mascatii la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Primarul Constantei a declarat ca aceasta actiune face parte din sarba procurorilor si ca era cercetat inca din 2005. Mazare a fost adus la DNA cu o.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )