Libnet.ro
UNICEF

05:45

VIDEO Protest al ciobanilor la Ministerul Agriculturii

Adevărul Adevărul,
VIDEO Protest al ciobanilor la Ministerul Agriculturii

Mai multi ciobani protesteaz[, miercuri, in fata Ministerului Agriculturii acuzand fraude care ar avea loc in tara la acordarea subventiilor si a accesului la pasuni, precum si nereguli din partea medicilor veterinari. continuă pe Adevărul

VIDEO Protest al ciobanilor la Ministerul Agriculturii: Nu mai avem unde sa ne vindem animalele! Ati promovat oaia pentru ce? Daca tu distrugi pe cine munceste n Romnia, cine mai ramne fratilor aici?

Mai multi ciobani au protestat azi in fata Ministerului Agriculturii acuzand fraude care ar avea loc in tara la acordarea subventiilor si a accesului la pasuni, precum si nereguli din partea medicilor veterinari. Pentru niste bani pe care ii primesti, te forteaza sa primesti niste animale care nu sunt certificate sanitar veterinar, sa le introduci in efectivele tale si iti imbolnavesti astfel animalele. ) Nu mai avem unde sa ne vindem animalele. Ce ati construit? Ati promovat oaia pentru ce? Pentru restaurante si carciumi in Bucuresti? Nu avem un abator. Tot ce se taie in Romania se taie la negru. , au avertizat ciobanii.

Ciobanii, protest cu berbeci la Ministerul Agriculturii. Mesajul lui Petre Daea

Echipati cu cojoce si cu berbecii dupa ei, ciobanii au venit sa protesteze la Ministerul Agriculturii. Crescatorii de oi acuza faptul ca nu sunt sprijiniti de minister, desi Petre Daea se lauda cu celebra.

Dolj: Primarul si consilierii locali dintr-o comuna au transportat mai multi cetateni la sectia de votare, indemnandu-i sa voteze (VIDEO)

Politistii din Dolj fac verificari dupa ce au fost sesizati ca intr-o comuna primarul si mai multi consilieri locali au transportat mai multi cetateni la sectia de votare, indemnandu-i pe acestia cum.

Bugetul Educatiei in Romania: mic si alocat necorespunzator! Tarile performante dau cei mai multi bani pentru invatamantul primar!

Situatia critica a invatamantului romanesc se explica prin modul defectuos in care sunt alocate resursele: cea mai mare parte din bugetul total merge catre invatamantului secundar, iar pentru invatamantul primar se acorda cea mai mica pondere. Astfel,.

Cutremur puternic in Haiti. Mai multi morti

Cel putin 11 persoane au murit in Departamentul de Nord-Vest al statului Haiti, dupa cutremurul cu magnitudinea 5. 9 produs sambata noaptea tarziu, creand panica in mai multe orase, au anuntat autoritatile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )