Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Protest fata de proiectul de la Rosia Montana, pe strazile din Buzau

Adevărul Adevărul,
VIDEO Protest fata de proiectul de la Rosia Montana, pe strazile din Buzau

Aproximativ 50 de buzoieni s-au adunat, duminica dupa-amiaza, la poarta Parcului Crang, pentru a protesta fata de proiectul minier de la Rosia Montana, participantii pornind apoi intr-un mars pe strazile orasului. continuă pe Adevărul

Protestul fata de proiectul Rosia Montana continua in Craiova

Protestatarii cer retragerea proiectului de lege care reglementeaza exploatarea minereurilor din perimetrul Rosia Montana, anularea contractului cu Rosia Montana Gold Corporation RMGC).

VIDEO Protest impotriva proiectului de la Rosia Montana, pe strazile din Buzau

Aproximativ 50 de buzoieni s-au adunat, duminica dupa-amiaza, la poarta Parcului Crang, pentru a protesta fata de proiectul minier de la Rosia Montana, participantii pornind apoi intr-un mars pe strazile orasului.

VIDEO Ce nu s-a vazut la TV in cea de-a 22 zi de proteste din Capitala fata de proiectul de la Rosia Montana

Peste 10. 000 de oameni au protestat, duminica seara, fata de proiectul minier de la Rosia Montana printr-un nou mars pe strazile din Capitala si au punctat a 22-a zi consecutiva de manifestatii. Cu un banner pe care scria Lacomia voastra trezeste RoMANIA noastra in capul coloanei, multimea a marsaluit din zona Pietei Universitatii pana la Piata Delfinului din Pantelimon si inapoi. Dintre mesaje: Jos guvernul potlogar, Moise nu bate cu parul! aluzie la jurnalistul Moise Guran, TVR, care l-a pus in incurcatura pe premierul Ponta intr-o emisiune recenta - n. r. ), Ne-am trezit!, Dan s-o va lua aluzie la ministrul Dan Sova), Ponta demisia! sau Epoca de aur s-a terminat alaturi de doua imagini cu Ion Iliescu si Victor Ponta imbracati in mineri). Vezi in articol un videoreportaj marca HotNews. ro cu Marsul, Mesajele si Momentele inedite ale protestului de duminica.

UPDATE: Aproximativ 15.000 de protestatari fata de proiectul Rosia Montana au ocupat ...

UPDATE: Aproximativ 15. 000 de protestatari fata de exploatarea de la Rosia Montana au ocupat Bulevardul Ferdinand si se indreapta spre Universitate, dupa un mars de peste trei ore, in cea de-a 22-a zi de proteste fata de proiectul minier, transmite Mediafax. _ _ _ _ _ UPDATE: Peste 10. 000 de protestatari fata de exploatarea de la Rosia Montana se deplaseaza in mars pe Soseaua Pantelimon, in cea de-a 22-a zi de proteste fata de proiectul minier, transmite Mediafax. Protestatarii, stransi la .

Piata Universitatii, ocupata de protestatarii fata de proiectul Rosia Montana

Mii de persoane care protesteaza fata de exploatarea de la Rosia Montana au ocupat Piata Universitatii, dupa un mars de patru ore, in cea de-a 22-a zi de proteste fata de proiectul minier, informeaza.

UPDATE: Peste 10.000 de protestatari fata de proiectul Rosia Montana, pe Soseaua ...

UPDATE: Peste 10. 000 de protestatari fata de exploatarea de la Rosia Montana se deplaseaza in mars pe Soseaua Pantelimon, in cea de-a 22-a zi de proteste fata de proiectul minier, transmite Mediafax. Protestatarii, stransi la Universitate, au pornit in mars pe Bulevardul Carol, dupa ora 19. 00, deplasandu-se pe Bulevardul Pache Protopopescu pana la Piata Iancului, apoi pe Soseaua Iancului si pe Soseaua Pantelimon. Potrivit traseului anuntat, ei se vor intoarce la Universitate, pe Bulevardul .

UPDATE: Peste 3.000 de protestatari fata de proiectul Rosia Montana au ocupat Piata Lucian ...

UPDATE: Peste 3. 000 de persoane care protesteaza fata de proiectul de la Rosia Montana au ocupat, duminica seara, Piata Lucian Blaga din Cluj-Napoca si au blocat traficul in fata Casei de Cultura a Studentilor, o parte dintre protestatari asezandu-se pe sosea, transmite Mediafax. Protestatarii - al caror numar a ajuns la peste 3. 000 - s-au oprit, duminica seara, in Piata Lucian Blaga din Cluj-Napoca, dupa un mars prin cartierele Manasur si Plopilor, in timpul caruia au scandat Nu stati la .

UPDATE: Aproximativ 7.000 de protestatari fata de proiectul Rosia Montana au ajuns la ...

UPDATE: Aproximativ 7. 000 de protestatari fata de exploatarea de la Rosia Montana au ajuns in zona Piata Iancului, in cea de-a 22-a zi de proteste fata de proiectul minier, transmite Mediafax. Protestatarii, stransi la Universitate, au pornit in mars pe Bulevardul Carol, dupa ora 19. Potrivit traseului anuntat, dupa Piata Iancului, ei vor merge pe Soseaua Iancului si Soseaua Pantelimon si se vor intoarce pe Bulevardul Ferdinand la Universitate. Marsul este condus de mai multi biciclisti, .

Proteste si la Budapesta, fata de proiectul Rosia Montana

Cateva zeci de manifestanti au participat la un mars la Budapesta, duminica dupa-amiaza, pentru a protesta fata de proiectul unei mine de aur la Rosia Montana, in vestul Romaniei, informeaza MTI, potrivit.

Peste 1.000 de protestatari fata de proiectul Rosia Montana au pornit in mars de la Universitate

Peste 1. 000 de protestatari fata de proiectul exploatarii de la Rosia Montana au pornit in mars de la Universitate, pe Bulevardul Carol, in cea de-a 22-a zi de proteste, noteaza Mediafax. Potrivit traseului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )