Libnet.ro
UNICEF

09:31

Protestul fata de proiectul Rosia Montana continua in Craiova

Adevărul Adevărul,
Protestul fata de proiectul Rosia Montana continua in Craiova

Protestatarii cer retragerea proiectului de lege care reglementeaza exploatarea minereurilor din perimetrul Rosia Montana, anularea contractului cu Rosia Montana Gold Corporation RMGC). continuă pe Adevărul

Cretu: Nu sustin proiectul Rosia Montana, dar este bine ca se discuta in Parlament.

Europarlamentarul PSD Corina Cretu a declarat, vineri, ca ea nu sustine proiectul Rosia Montana, dar este un pas important dezbaterea acestui proiect in Parlament, aratand ca in acest fel oamenii vor fi informati, potrivit Mediafax. E o dezbatere foarte aprinsa, proiectul Rosia Montana este complicat. Eu personal nu sustin, dar cred ca e un pas important ca se aduce proiectul in dezbarea Parlamentului si oamenii vor fi informati, a precizat Corina Cretu, intrebata in legatura cu proiectul .

Corina Cretu: Nu sustin proiectul Rosia Montana, dar este bine ca se discuta in Parlament

Europarlamentarul PSD Corina Cretu a declarat, vineri, ca nu sustine proiectul Rosia Montana, dar este un pas important dezbaterea acestui proiect in Parlament. E o dezbatere foarte aprinsa,.

Kelemen Hunor, despre proiectul Rosia Montana: Eu cred ca trebuie asumat de Guvern, nu de catre Parlament

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, crede ca proiectul Rosia Montana ar trebui retras din Parlament si asumat in continuare de catre Guvern.

Elena Udrea: Ponta da dovada de imaturitate: Arunca proiectul Rosia Montana in Parlament ...

Elena Udrea a discutat, intr-o emisiune la B1Tv despre Rosia Montana, despre cazul Olteanu, despre Victor Ponta si USL, despre Monica Macovei si despre viata politica actuala. Despre Rosia Montana, Elena Udrea spune: Avem nevoie de locuri de munca. Dar nu stiu daca acest elocuri de munca sunt suficiente. Nu stiu si nu spune nimeni daca Romania castiga suficient fata de ce distrugeri vor fi acolo? Este o dovada de lasitate a lui Victor Ponta. Am ajuns aici dintr-un singur gest al lui, cand .

Ce spune Kelemen Hunor despre proiectul Rosia Montana.

Guvernul ar trebui sa retraga din Parlament proiectul privind Rosia Montana, a declarat la RFI presedintele UDMR, Kelemen Hunor, afirmand ca actul contine multe elemente neconstitutionale, iar Comisia speciala nu poate rezova problema de fond, transmite Mediafax. In opinia lui Kelemen Hunor, Comisia parlamentara pentru Rosia Montana nu va rezolva problema de fond: Problema exploatarii miniere de la Rosia Montana nu poate fi rezolvata de aceasta comisie, fiindca proiectul de lege, asa cum .

Partidul isi va asuma luarea unei decizii privind proiectul Rosia Montana

Partidul Social Democrat PSD) isi va asuma luarea unei decizii privind proiectul minier de la Rosia Montana, precizeaza deputatul Marian Neacsu, apreciind ca este foarte important ca acest proiect care treneaza de 15 ani sa aiba o solutionare, conform surselor de presa.

Asociatia Alburnus Maior refuza comisia parlamentara privind proiectul Rosia Montana

Asociatia Alburnus Maior, principala organizatie care se opune proiectului minier de la Rosia Montana, refuza sa participe la lucrarile comisiei parlamentare care urmeaza sa dezbata legea propusa de Guvern. Reprezentantii asociatiei sustin ca rolul comisiei este acela de a cosmetiza unele puncte ale legii prin amendamente.

Ponta, despre proiectul Rosia Montana: Sunt interese din afara ca Romania sa nu redeschida mineritul

Premierul Victor Ponta a declarat marti seara ca exista interese din afara tarii ca Romania sa nu redeschida mineritul , insa a admis posibilitatea ca unii politicieni romani sa aiba interese financiare in cazul proiectului Rosia Montana.

Mame care alapteaza, la protestele fata de Rosia Montana. Vezi foto

Printre protestatarii care s-au aflat in ultimele zile la Universitate, pentru a scanda impotriva demararii proiectului de la Rosia Montana, s-a aflat si o mama care isi alapta copilul. Imaginile.

Mircea Badea: Protestele fata de Rosia Montana sunt, de fapt, fata de Basescu

Protestele fata de demararea proiectului de exploatare miniera de la Rosia Montana nu pot fi decat fata de presedintele Traian Basescu, avand in vedere ca seful statului sustine acest proiect, considera.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )