Libnet.ro
UNICEF

10:00

VIDEO PSD: Basescu poate denunta pactul de coabitare cu Ponta daca isi da demisia. Ne vom pune dopuri in urechi si vom merge inainte (purtator de cuvant)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO PSD: Basescu poate denunta pactul de coabitare cu Ponta daca isi da demisia. Ne vom pune dopuri in urechi si vom merge inainte (purtator de cuvant)

PSD considera ca presedintele Traian Basescu are o singura varianta sa denunte pactul de coabitare cu premierul Victor Ponta, respectiv sa demisioneze, a declarat joi purtatorul de cuvant al partidului, Catalin Ivan. Cristina Pocora PNL): Revocarea lui Lucian Papici trebuie lamurita cu prioritate, in termeni institutionali, si nu politici. continuă pe Hotnews

PSD: Basescu poate denunta pactul de coabitare cu Ponta daca isi da demisia. Ne vom pune dopuri in urechi si vom merge inainte (purtator de cuvant)

PSD considera ca presedintele Traian Basescu are o singura varianta sa denunte pactul de coabitare cu premierul Victor Ponta, respectiv sa demisioneze, a declarat joi purtatorul de cuvant al partidului, Catalin Ivan. Cristina Pocora PNL): Revocarea lui Lucian Papici trebuie lamurita cu prioritate, in termeni institutionali, si nu politici.

Basescu ar putea denunta pactul de coabitare cu Ponta

Update 11:24 Basescu: Ma gandesc sa denunt pactul de coabitare Seful statului a declarat, astazi, ca ar putea denunta pactul de coabitare cu premierul Victor Ponta, avand in vedere ca cel mai important punct, independenta justitiei, s-a prabusit, cu binecuvantarea domnului Ponta.

VIDEO Traian Basescu: O sa fac o analiza a pactului de coabitare cu Victor Ponta, ma voi pronunta in aceasta dupa-amiaza. Independenta justitiei s-a prabusit, acest lucru ma face sa ma indrept spre denuntarea pactului si sa informez partenerii

Presedintele Traian Basescu a anuntat joi dimineata la B1 TV ca astazi va face o analiza cu privire la pactul de coabitare pe care il are cu premierul Victor Ponta, spunind ca ca se indreapta spre denuntarea pactului din cauza interventiei brutale in justitie a premierului.

Dan Voiculescu: Basescu poate fi suspendat iar. Presedintele incalca Constitutia

Voiculescu: Basescu poate fi suspendat iar. Voiculescu: Basescu incalca Constitutia. Dan Voiculescu: Traian Basescu a incalcat grav Constitutia. Stire in curs de.

Ponta: Traian Basescu a incalcat pactul de sute de ori pana in prezent

Premierul Victor Ponta a declarat ca el nu va denunta pactul de coabitare cu presedintele Traian Basescu, desi acesta l-a incalcat de sute de ori pana in prezent.

PDL ii cere presedintelui Basescu sa denunte pactul de coabitare cu Victor Ponta.

Prim vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a declarat, joi, ca PDL ii cere presedintelui Traian Basecu sa rupa pactul de coabitare cu premierul Victor Ponta, aratand ca acest pact este golit de continut si ca justitia trebuie sa fie libera si independenta, transmite Mediafax. Predoiu a spus, intr-o conferinta de presa, ca declaratiile premierului Victor Ponta despre demiterea procurorului Lucian Paplici demonstreaza un asalt asupra justitiei si o mentalitate de tip Adrian .

Catalin Predoiu i-a cerut presedintelui Basescu sa rupa pactul de coabitare: Justitia trebuie sa fie libera (VIDEO)

Catalin Predoiu, prim-vicepresedinte al PDL, i-a cerut presedintelui Basescu, joi, in cadrul unei conferinte de presa, sa rupa pactul de coabitare cu USL, motivand ca justitia trebuie sa fie libera si.

Catalin Predoiu i-a cerut presedintelui Basescu sa rupa pactul de coabitare: Justitia trebuie sa fie libera

Catalin Predoiu, prim-vicepresedinte al PDL, i-a cerut presedintelui Basescu, joi, in cadrul unei conferinte de presa, sa rupa pactul de coabitare cu USL, motivand ca justitia trebuie sa fie libera si.

Catalin Ivan (PSD): Basescu incalca legea si trebuie suspendat, dar costa mult, nu ne permitem

PSD nu are in plan o noua incercare de suspendare a lui Traian Basescu, desi presedintele ne da zilnic motive. Declaratia a fost facuta de purtatorul de cuvant al social-democratilor, Catalin Ivan, joi,.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )