Libnet.ro
UNICEF

18:30

VIDEO Punctul zilei la Wimbledon - Marius Copil, defensiva de fier si raspunsul lui Andy Murray

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Punctul zilei la Wimbledon - Marius Copil, defensiva de fier si raspunsul lui Andy Murray

Perechea Marius CopilUgo Humbert RomaniaFranta) a parasit Wimbledon-ul in runda inaugurala, cei doi fiind intrecuti de dublul Pierre-Hugues HerbertAndy Murray. Meciul a fost unul cu multe executii frumoase, iar punctul zilei tocmai din aceasta partida a venit. continuă pe Hotnews

VIDEO Loviturile zilei la Wimbledon: Atunci cand Djokovic se inspira de la Kyrgios

Ziua a treia de la Wimbledon a adus multe lovituri spectaculoase, puncte care au ridicat asistenta in picioare. Calificat fara emotii in turul trei, Novak Djokovic si-a permis ca pe o venire la fileu sa improvizeze dupa modelul facut cunoscut de un alt jucator din circuit, Nick Kyrgios. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei si loviturile cele mai inspirate din a treia zi a Grand Slam-ului londonez.

VIDEO Faza zilei: Ce se mai intampla prin tribunele de la Wimbledon

Pe langa spectacolul oferit de sportivi pe teren, spectatorii de la Wimbledon se pot bucura in complexul londonez de mancare buna si de bauturi rafinate. Unul dintre spectatori se poate considera norocos, dopul unei sticle de sampanie trecand atat de aproape de fata acestuia.

Live Stream Online Simona Halep Viktoria Azarenka Live Video pe Eurosport Wimbledon 2019

Simona Halep Viktoria Azarenka se joaca vineri, 5 iulie 2019, in turul 3 la Wimbledon. Partida a fost programata pentru ora 15:00, dar ora de start poate fi schimbata in functie de celelalte partide. Meciul este transmis in direct de postul de televiziune Eurosport, dar poate fi urmarit si online in format text si .

Live Stream Online Simona Halep Mihaela Buzarnescu Live Video pe Eurosport Wimbledon 2019

Simona Halep Mihaela Buzarnescu este duelul romanesc din turul 2 la Wimbledon. Partida incepe la ora 15:00 si este transmisa in direct de postul de televiziune Eurosport, dar poate fi urmarita si online in format live text si video. Va vom tine la curent cu toate fazele importante din meci. UPDATE Set Simona! Halep .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )