Libnet.ro
UNICEF

06:30

VIDEO Loviturile zilei la Wimbledon: Atunci cand Djokovic se inspira de la Kyrgios

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Loviturile zilei la Wimbledon: Atunci cand Djokovic se inspira de la Kyrgios

Ziua a treia de la Wimbledon a adus multe lovituri spectaculoase, puncte care au ridicat asistenta in picioare. Calificat fara emotii in turul trei, Novak Djokovic si-a permis ca pe o venire la fileu sa improvizeze dupa modelul facut cunoscut de un alt jucator din circuit, Nick Kyrgios. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei si loviturile cele mai inspirate din a treia zi a Grand Slam-ului londonez. continuă pe Hotnews

Parintii isi vor putea lua zile libere platite ca sa stea cu copiii acasa atunci cand se inchid scolile din cauza vremii - lege adoptata de Senat

Parintii isi vor putea lua zile libere platite ca sa stea cu copiii acasa atunci cand scolile sau gradinitele se inchid din cauza vremii sau in alte situatii extreme decise de catre autoritati, potrivit unui proiect de lege adoptat miercuri la Senat.

VIDEO Wimbledon, ziua 3: Lucruri care nu s-au vazut la tv - Ce se intampla atunci cand vrei sa inapoiezi o minge gasita pe alee

Nu au lipsit rezultatele surprinzatoare nici in cea de-a treia zi de la Wimbleon, Stan Wawrinka, Kyle Edmund si Madison Keys parasind si ei competitia. Organizatorii Grand Slam-ului londonez au realizat un montaj cu lucrurile care ar fi putut sa scape pe transmisia video.

Live Stream Online Simona Halep Aliaksandra Sasnovich Live Video pe Eurosport Wimbledon 2019

Simona Halep incepe astazi drumul spre finala mult visata de la Wimbledon 2019, iar adeversara ii va fi Aliaksandra Sasnovich. Urmareste Live Video pe Eurosport! Campioana noastra a fost aproape de ultimul act in anul 2014, cand a pierdut in semifinale in fata Eugeniei Bouchard. Live Stream Online Simona Halep Aliaksandra Sasnovich Simona Halep, .

Live Stream Online Simona Halep Mihaela Buzarnescu Live Video pe Eurosport Wimbledon 2019

Simona Halep Mihaela Buzarnescu este duelul romanesc din turul 2 la Wimbledon. Partida incepe la ora 15:00 si este transmisa in direct de postul de televiziune Eurosport, dar poate fi urmarita si online in format live text si video. Va vom tine la curent cu toate fazele importante din meci. UPDATE Set Simona! Halep .

Sinteza Zilei. Gica Hagi: Cand faci un lucru, nu-l faci gandidu-te la bani

Gica Hagi, unul dintre fotbalistii emblematici ai Romaniea fost invitatul lui Mihai Gandea la Sinteza Zilei . Marele campion a marturisit ca destinul l-a ajutat sa investeasca in tineri, iar pentr.

Sinteza Zilei. Gica Hagi: Cand faci un lucru, nu-l faci gandindu-te la bani

Gica Hagi, unul dintre fotbalistii emblematici ai Romaniei a fost invitatul lui Mihai Gadea la Sinteza Zilei . Marele campion a marturisit ca destinul l-a ajutat sa investeasca in tineri, iar pentru a.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )