Libnet.ro
UNICEF

09:00

VIDEO Razboiul cuvintelor Dragnea, Tariceanu - Statele Unite. Analisti: In joc este securitatea Romaniei

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Razboiul cuvintelor Dragnea, Tariceanu - Statele Unite. Analisti: In joc este securitatea Romaniei

Intr-un comunicat fara precedent pentru relatiile diplomatice dintre cei doi aliati, Departamentul American de Stat le-a transmis luni seara politicienilor de la putere sa renunte la modificarile legilor Justitie. continuă pe Hotnews

USR cere demisiile lui Dragnea si Tariceanu, dupa ce Statele Unite au avertizat Romania pe tema legilor Justitiei

USR a cerut, marti, demisia lui Liviu Dragnea si a lui Calin Popescu-Tariceanu de la conducerea celor doua camere ale Parlamentului, dupa ce Departamentul de Stat al SUA si-a exprimat ingrijorarea in legatura cu intentia de modificare a legilor Justitiei in Romania.

Turcescu, dupa comunicatul publicat de Dragnea si Tariceanu in numele Parlamentului: Pai, mah, nemernicilor, si eu, si alti colegi facem parte din Parlamentul Romaniei

Deputatul PMP Robert Turcescu ii numeste nemernici pe Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, dupa ce liderii PSD si ALDE au publicat un comunicat comun in care afirma ca Parlamentul Romaniei a luat act cu neplacuta surprindere de comunicatul emis in data de 27 noiembrie 2017 de catre Departamentul de Stat din Statele Unite ale Americii referitor la dezbaterea privind reforma Justitiei.

VIDEO Secretarul american de stat Rex Tillerson, discurs despre importanta statului de drept

Secretarul american de stat, Rex Tillerson, a vorbit marti seara despre importanta respectarii statului de drept si a valorilor democratice. Discursul sustinut la Washington a fost despre cooperarea dintre Statele Unite si Europa, in fata provocarilor si amenintarilor actuale.

Statele Unite cer sau doar solicita, indeamna cu un plus de insistenta?

Nu stiu de cate ori si in ce mod s-au desfasurat intalnirile pe care se presupune ca ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti le-ar fi avut cu presedintii celor doua Camere ale Parlamentului Romaniei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2316 seconds )