Libnet.ro
UNICEF

11:31

VIDEO Reactia Printului Paul dupa ce a fost plasat in arest la domiciliu. Printesa Lia catre Truica: Paul este un bun coechipier

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Reactia Printului Paul dupa ce a fost plasat in arest la domiciliu. Printesa Lia catre Truica: Paul este un bun coechipier

Printul Paul a asteptat sambata cu sufletul la gura decizia judecatorilor brasoveni. Obisnuit cu luxul, vineri seara a fost nevoit sa doarma intr-o celula din arestul IPJ Brasov dupa ce procurorii DNA l-au retinut pentru 24 de ore. continuă pe Hotnews

UPDATE: Printul Paul a fost plasat in arest la domiciliu, la fel ca si Truica. Ceilalti inculpati, intre care Andronic, control judiciar

Curtea de Apel Brasov a decis: Remus Truica va sta in arest la domiciliu; Dan Andronic, avocatul Robert Rosu, Marius Marcovici si Claudiu Lucian Matescu au fost plasati sub control judiciar. Decizia Curtii poate fi contestata atat de DNA, cat si de inculpati. Si printul Paul a primit arest la domiciliu.

Dosarul retrocedarilor ilegale: Israelienii Tal, Shimon si Steinmetz au contribuit cu bani pentru a fi dati printului Paul (referat DNA)

Oamenii de afaceri israelieni Silberstein Tal, Shimon Shevez si Benny Steinmetz i-au dat lui Remus Truica bani - 4 milioane euro - pentru a-i oferi printului Paul ca avans dupa ce acesta a cesionat drepturile asupra bunurilor pentru care s-a traficat influenta, dar si bani pentru costuri judiciare.

Printul Paul al Romaniei, plasat in arest la domiciliu

ACTUALIZARE 16:02 Printul Paul al Romaniei a fost astazi plasat in arest la domiciliu printr-o decizie a Curtii de Apel Brasov, potrivit televiziunilor de stiri. ----------- Printul Paul, retinut in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri din Ilfov, a fost adus, in aceasta dimineata, la Curtea de Apel Brasov, transmit televiziunile de stiri.

Ferma Baneasa a fost retrocedata printului Paul la recomandarea Primariei Capitalei, condusa atunci de Videanu

Ferma Baneasa a fost retrocedata lui Paul de Romania, in calitate de mostenitor al lui Carol al II-lea, atunci cand membrii Comisiei de Fond Funciar din Primaria Capitalei, condusa pe atunci de Adriean Videanu, au recomandat Institutului de Cercetare a Plantelor din RomaniaICPR) sa-i restituie terenul, informeaza Digi 24.

DNA: Silberstein, Shevez si Steinmetz au contribuit cu sume de bani pe care Truica le-a dat printului Paul. Lia a Romaniei: Paul este un bun coechipier!

Miliardarul israelian Benjamin Steinmetz si consultantii Tal Silberstein si Shimon Sheves, acesta din urma fiind seful de cabinet al fostului premier israelian Yizhak Rabin, i-ar fi dat bani lui Remus Truica, care au ajuns la Paul al Romaniei, fonduri necesare revendicarilor acestuia. Detaliile apar in ancheta DNA.

DNA: Remus Truica i-a promis printului Paul ca poate sa ii recupereze mostenirea revendicata nelegal. Care sunt acuzatiile in cazul lui Dan Andronic

Fostul sef de cabinet al lui Adrian Nastase, Remus Truica si Dan Andronic - directorul general al cotidianului Evenimentul Zilei, sunt cercetati pentru modul in care au incercat sa dobndeasca averea revendicate nelegal de Printul paul de Romania.

Printul Paul a fost retinut in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri

Printul Paul a fost retinut, vineri seara, de catre procurorii DNA Brasov, in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri din Ilfov, in care au fost arestati la domiciliu omul de afaceri Remus Truica si avocatul Robert Rosu, iar alte trei persoane au.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )