Libnet.ro
UNICEF

09:45

VIDEO Romani care nu au reusit sa voteze la Haga, dispersati in forta de Politia olandeza

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Romani care nu au reusit sa voteze la Haga, dispersati in forta de Politia olandeza

Circa 200 de oameni care asteptau sa voteze la Ambasada Romaniei la Haga au fost dispersati cu forta, dupa interventia fortelor speciale ale Politiei olandeze, la solicitarea, dupa cum spun romani care au participat la incident, oficialilor romani. continuă pe Hotnews

VIDEO Romani care nu au reusit sa voteze la Haga, dispersati in forta de Politia olandeza, inclusiv cu lovituri de bastoane

Circa 200 de oameni care asteptau sa voteze la Ambasada Romaniei la Haga au fost dispersati cu forta, dupa interventia fortelor speciale ale Politiei olandeze, la solicitarea, dupa cum spun romani care au participat la incident, oficialilor romani.

Ei sunt PRIMII romani care au votat la alegerile de pe 26 mai! Imagini inedite postate de Ambasada Romaniei pentru Noua Zeelanda (FOTO)

Ambasada Romaniei pentru Noua Zeelanda a postat fotografii cu primii romani care au votat la alegerile de pe 26 mai, acolo unde cetatenii Romaniei din toata lumea sunt invitati sa-si exprime optiunea pentru no.

VIDEO Romanul care te scoate la vot mai bine decat o fac PSD, USR si altii

Mai sunt cateva zile pana la votul din 26 mai, iar partidele sunt fie mincinoase, fie lanseaza clipuri cel putin penibile. insa Mircea Bravo a reusit sa lanseze un clip suficient de bun,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )