Libnet.ro
UNICEF

20:30

VIDEO Sanctiunea primita de femeia din Baia Mare care i-a dat o palma unei vanzatoare ce ii atrasese atentia ca nu poarta masca in magazin

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Sanctiunea primita de femeia din Baia Mare care i-a dat o palma unei vanzatoare ce ii atrasese atentia ca nu poarta masca in magazin

Femeia din Baia Mare care i-a dat o palma unei vanzatoare ce ii atrasese atentia ca nu poarta masca in magazin a fost amendata cu 500 de lei de catre politisti. continuă pe Hotnews

VIDEO Vanzatoare palmuita de o femeie careia ii atrasese atentia ca nu poarta masca, intr-un magazin din Baia Mare

O femeie a palmuit o vanzatoare dintr-un magazin din Baia Mare, dupa ce aceasta a atentionat-o ca nu poarta masca. Politia Maramures face verificari.

Imagini revoltatoare intr-un magazin din Baia Mare. O clienta ia la palme o vanzatoare pentru ca a rugat-o sa-si puna masca de protectie. Ce amenda a primit

Reactii de nedescris in plina pandemie de COVID-19. Desi legea ne obliga sa purtam masti de protectie in spatii inchise, multa lume ignora cu desavarsire regulile de prevetie impotriva transmiterii comunitare a virusului. Clienta nervoasa, vanzatoare lovita Imagini greu de urmarit au fost surprinse in cursul zilei de ieri, in Baia Mare, acolo unde o .

Incident uluitor la Baia Mare. O vanzatoare a fost lovita de o femeie, careia ii ceruse sa poarte masca in magazin (VIDEO)

Un moment uluitor s-a petrecutluni, intr-un magazin din Baia Mare, unde o vanzatoare a fost plesnita de o femeie, careia i-ar fi reprosat ca nu poarta masca de protectie. O vanzatoare a fost.

VIDEO Vanzatoare plesnita de o clienta dupa ce i-a atras atentia sa poarte masca. Reactia angajatei magazinului

Angajata unui magazin alimentar din Baia Mare a fost palmuita de o tanara, dupa ce i-a cerut acesteia sa foloseasca masca in interiorul magazinului.

Tanara care a palmuit o vanzatoare doar fiindca i-a cerut sa poarte masca, gasita de politisti. Amenda pe care o va plati

Imaginile in care o clienta plesneste o vanzatoare, intr-un magazin din Baia Mare, doar pentru ca i-a cerut sa poarte masca, au devenit virale, dar au ajuns si la politisti. Tanara recalcitranta a fost identificata de politisti si a avut de dat explicatii pentru faptul ca a intrat fara masca in magazin si a lovit o femeie.

Peste 100.000 de oameni la mare. Care e atmosfera pe litoralul romanesc, in cel mai aglomerat weekend de pana acum (VIDEO)

Pandemie sau nu, romanii nu renunta la distractia de weekend. Peste 100. 000 de oameni au mers la mare in cel mai aglomerat sfarsit de saptamana de pe litoral, iar unii continua sa vina si duminica in.

Cat costa testul Covid-19 in Romania, comparativ cu alte state din Europa. Tara care testeaza gratuit

Pretul unui test pentru identificarea virusului Covid-19 in Romania variaza intre 280 si 390 de lei, adica echivalentul a 60-80 de euro. in unele state din Europa, costurile sunt mult mici, iar altele chiar ramburseaza banii celor care aleg sa se testeze.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )