Libnet.ro
UNICEF

21:45

VIDEO. Sarapova: Simona Halep, greu de invins. Reactia rusoaicei inaintea debutului la Miami 2015

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Sarapova: Simona Halep, greu de invins. Reactia rusoaicei inaintea debutului la Miami 2015

Maria Sarapova, cap de serie numarul 2, care debuteaza, joi, in cadrul turneului Premier Mandatory de la Miami, are ca obiectiv, in acest turneu, finala. Rusoaica a spus, despre Simona Halep, a treia favorita, ca este greu de invins. continuă pe România Liberă

Maria Sarapova, despre Simona Halep: O jucatoare pe care mi-e foarte greu sa o inving. Am avut o multime de meciuri dificile impotriva ei

Jucatoarea de tenis Maria Sarapova, locul 2 WTA, a declarat ca Simona Halep este o jucatoare greu de invins, cu care a avut o multime de meciuri dificile. Acesta nu este primul sezon in care ea joaca la cel mai .

Simona Halep la Miami. Cosmarul ei, rusoaica Maria Sarapova, locul 2 WTA, spune adevarul despre sportiva noastra

Simona Halep va juca in aceasta saptamana la Miami, iar daca se poate vorbi despre un complex pe care ea il are in tenis, atunci cu siguranta acesta se numeste Maria Sarapova.

Simona Halep se mentine pe locul 3 WTA, dar a redus diferenta de puncte ce o desparte de Sarapova. Topul primelor 10 jucatoare

Jucatoarea Simona Halep, castigatoare la Indian Wells, se mentine pe locul 3 in clasamentul WTA, dat publicitatii luni, sportiva romana recuperand 555 de puncte din diferenta ce o separa de ocupanta pozitiei secunde, rusoiaca Maria Sarapova.

FOTO-VIDEO Simona Halep, alaturi de cel mai greu trofeu din cariera, Indian Wells 2015

Simona Halep a postat pe o retea de socializare o imagine in care apare alaturi de trofeul de la Indian Wells 2015, pe care l-a castigat in fata sarboaicei Jelena Jankovic, a 18-a favorita, cu scorul de 2-6, 7-5, 6-4.

VIDEO Simona Halep, moment comic la conferinta de presa - Nu a putut sa ridice trofeul de la Indian Wells: Cate kilograme are?

Simona Halep a oferit un moment amuzant la conferinta de presa la care a participat dupa ce a castigat turneul de la Indian Wells. Numarul trei mondial, Halep a incercat sa ridice trofeul, dar nu a putut. Cate kilograme are? E foarte greu, a precizat Simona razand. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

VIDEO Dialog dur intre Simona Halep si antrenorul ei. Asta vrei sa fac? Misto!

Simona Halep a castigat turneul de la Indian Wells, dupa o finala dramatica, impotriva sirboaicei Jelena Jankovici, pe care a invins-o in trei seturi.

Simona Halep nu a putut ridica in brate trofeul de la Indian Wells (video)

Simona Halep a facut deliciul presei internationale prezenta in SUA, la conferinta de presa de dupa decernarea trofeului de la Indian Wells. Jucatoarea noastra nu a putut ridica imensul bibelou, desi initial spusese ca nu are probleme. A plecat de la conferinta de presa lasand trofeul pe masa, Este foarte greu, cate kilograme are?, a spus ea razand, desi initial crezuse ca il poate lua in brate.

VIDEO Simona Halep, campioana la Indian Wells! 5 schimburi de mingi senzationale castigate de Simona

Simona HAlep a castigat cel mai important trofeu al carierei, Indian Wells, care face parte din categoria Premier Mandatory. Poate ca finala cu Jankovici n-a fost cel mai stralucit joc al Simonei, dar romanca a contribuit la intreaga competitie cu mai multe lovituri fabuloase.

VIDEO WTA a publicat cele mai frumoase lovituri de la Indian Wells: Simona Halep si Monica Niculescu sunt printre remarcate

Site-ul oficial al WTA a publicat un material cu cele mai frumoase lovituri de la Indian Wells de pe tabloul feminin de simplu). Printre jucatoarele care au impresionat se afla si Simona Halep si Monica Niculescu. Intra in material pentru a vedea executiile care au facut senzatie la competitia californiana. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

Moment amuzant la Indian Wells. Simona Halep nu a putut ridica trofeul: Cate kilograme are? (VIDEO)

Sunt suficient de puternica incat sa ridic acest trofeu, a spus Simona Halep la conferinta de presaa ce a avut loc dupa castigarea celui mai important titlu din cariera ei. in momentul in care a incercat s.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )