Libnet.ro
UNICEF

10:15

VIDEO WTA a publicat cele mai frumoase lovituri de la Indian Wells: Simona Halep si Monica Niculescu sunt printre remarcate

Hotnews Hotnews,
 VIDEO WTA a publicat cele mai frumoase lovituri de la Indian Wells: Simona Halep si Monica Niculescu sunt printre remarcate

Site-ul oficial al WTA a publicat un material cu cele mai frumoase lovituri de la Indian Wells de pe tabloul feminin de simplu). Printre jucatoarele care au impresionat se afla si Simona Halep si Monica Niculescu. Intra in material pentru a vedea executiile care au facut senzatie la competitia californiana. Din secretele marilor campioni ai tenisului P). continuă pe Hotnews

Cele mai frumoase flori de primavara

Narcisele, zambilele sau lalelele sunt flori care nu ar trebui sa lipseasca primavara din nicio gradina. Viu colorate, parfumate, aceste flori, cele mai frumoase flori de primavara, sunt o incantare pentru simturi.

Cele mai frumoase flori curgatoare

Printre cele mai frumoase flori curgatoare se numara muscatele, petuniile, dar si Fuchsia Hybrida, fiind ideale pentru transformarea balconului intr-un adevarat paradis.

Cele mai frumoase locuri din Cluj - Napoca. Farmecul unui oras in 10 ipostaze

Daca vreti sa explorati nordul Romaniei incepeti de la Cluj, un oras medieval renascut datorita spiritului creativ al locuitorilor, spunea reporterul englez Charlie Ottley, in partea a treia a documentarului Wild Carpathia. Noi va spunem care sunt cele mai frumoase locuri din Cluj - Napoca.

Cele mai frumoase garduri din fier forjat

Cele mai frumoase garduri de fier forjat. imprejmuirea unei curti cu poarta si gard din fier forjat este o optiune moderna adoptata de multi romani.

VIDEO Novak Djokovic: Sa-l invingi pe Federer este intotdeauna o mare provocare, la fel cum este si cu Nadal - Cele mai frumoase puncte ale sarbului la Indian Wells

Novak Djokovic a impresionat la Indian Wells a castigat trofeul), liderul mondial avand o evolutie solida. Nole a fost la inaltime in defensiva si inspirat in atac. Sa-l invingi pe Federer este intotdeauna o mare provocare, la fel cum este si cu Nadal, a precizat jucatorul sarb. Intra in material pentru a vedea o selectie a celor mai bune lovituri reusite de Djokovic la Indian Wells. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

VIDEO Ronaldinho face azi 35 de ani. Cele mai frumoase goluri si driblinguri ale mega -starului brazilian

Ronaldo de Assis Moreira, sau mai scurt Ronaldinho, a implinit astazi 35 de ani. A adunat 21 de trofee, a castigat Balonul de Aur in 2005 si multe alte premii individuale.

VIDEO Monica Niculescu si Simona Halep au castigat trei dintre cele mai spectaculoase sapte puncte de la Indian Wells

Jucatoarele Monica Niculescu si Simona Halep au reusit, la turneul de la Indian Wells, sa castige trei dintre cele mai frumoase sapte puncte, potrivit unui montaj video realizat de catre WTA.

Aplicatii de chat pentru telefon: Cum sa comunici rapid si gratuit prin cele mai bune servicii

Aplicatii de chat pentru telefoanele mobile sunt o multime si iti ofera posibilitatea de a comunica in timp real cu oricine doresti, prin text, fotografii si apeluri video. Iata care sunt cele mai populare si utile, fara sa iau in calcul Facebook Messenger pe care o poti avea doar cu un cont de Facebook. Mesajele [].

Ce carti de business si investitii citesc romanii: Top 5 cele mai vandute volume

Cartile despre leadership, despre tehnici de vanzare, dar si cele despre finante personale sunt cele mai citite carti de business in Romania. Cititi in continuare care dintre aceste tipuri de volume inregistreaza in prezent cele mai mari vanzari.

Cele mai bune emisiuni TV: Profesionistii care aduc carti, gadgeturi dar si Pastila de limba

Cele mai bune emisiuni TV. Succesul unui show se masoara de cele mai multe ori in puncte de rating, chiar daca emisiunea respectiva este, de multe ori, comentata si contestata. Pentru multi, insa, cele mai bune emisiuni TV nu sunt cele de divertisment, ci productiile cu un caracter educativ sau informativ.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )