Libnet.ro
UNICEF

16:45

Simona Halep la Miami. Cosmarul ei, rusoaica Maria Sarapova, locul 2 WTA, spune adevarul despre sportiva noastra

Adevărul Adevărul,
Simona Halep la Miami. Cosmarul ei, rusoaica Maria Sarapova, locul 2 WTA, spune adevarul despre sportiva noastra

Simona Halep va juca in aceasta saptamana la Miami, iar daca se poate vorbi despre un complex pe care ea il are in tenis, atunci cu siguranta acesta se numeste Maria Sarapova. continuă pe Adevărul

Simona Halep la Miami. Sunt doua conditii care trebuie indeplinite pentru ca Simona sa revina pe locul 2 WTA

Simona Halep la Miami are sansa de a trece din nou pe locul doi in lume, acolo unde anul trecut s-a aflat timp de sapte saptamani.

FOTO Simona Halep la Miami/ Simona a aparut in noul echipament adidas

Simona Halep incepe in aceasta saptamana meciurile din turneul de la Miami, dupa ce duminica seara a castigat Indian Wells, primul turneu Premier Mandatory, din cariera ei.

Simona Halep la Miami. Strania poveste a adversarei ei: Nicole Vaidisova a fost parasita de tenismenul Radek Stepanek pentru colega Petra Kvitova

Simona Halep debuteaza la Miami impotriva lui Nicole Vaidisova. Prodigioasa sportiva in adolscenta, tenismena ceha s-a retras pentru patru ani si jumatate, ravasita de accidentari si probleme sentimentale. Nicole Vaidisova are doar 25 de ani, insa performantele ei, semifinale la Roland Garros si Australian Open, parca vin dintr-o alta epoca.

Simona Halep la Miami. Decizie neasteptata a jucatoarei noastre

Simona Halep a castigat turneul de la Indian Wells si acum se afla la Miami, unde a decis insa sa ia o hotarare surprinzatoare.

Simona Halep la Miami. La nici 24 de ani, jucatoarea noastra face o afirmatie surprinzatoare: Sunt deja batrana

Simona Halep a avut ieri o zi plina la Miami Open 2015. Nu neaparat din cauza antrenamentelor, ci pentru ca a trebuit sa dea zeci deinterviuri in cadrul Media Day.

Simona Halep la Miami. Ucigasa de epitete e prima in 2015 si a reusit ceva ce nici Ilie Nastase nu a izbutit

Simona Halep a castigat turneul carierei la Indian Wells, si-a adaugat in cont 900. 000 de dolari si e peste Serena Williams in clasamentul pe 2015.

Clasamentul WTA: Simona Halep se metine pe trei: S-a apropiat de Maria Sharapova

Dupa ce a castigat turneul de la Indian Wells, Simona Halep s-a apropiat la 1089 de puncte de Maria Sharapova, ocupanta locului doi din clasamentul WTA. Halep se mentine pe trei, cu 7181 de puncte acumulate.

Maria Sarapova, despre Simona Halep: O jucatoare pe care mi-e foarte greu sa o inving. Am avut o multime de meciuri dificile impotriva ei

Jucatoarea de tenis Maria Sarapova, locul 2 WTA, a declarat ca Simona Halep este o jucatoare greu de invins, cu care a avut o multime de meciuri dificile. Acesta nu este primul sezon in care ea joaca la cel mai .

Simona Halep la Miami. Visez la un Grand Slam. incepe turneul contra jucatoarei Nicole Vaidisova, fosta semifinalista la Roland Garros

Simona Halep a fost asaltata de ziaristi la Miami, turneu la care va debuta vineri cu Nicole Vaidisova, din Cehia.

Simona Halep a castigat turneul de la Indian Wells

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a castigat, duminica, al 11-lea titlu din cariera, dar cel mai important, dupa ce s-a impus, cu scorul de 2-6, 7-5, 6-4, in finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, in fata sportivei sarbe Jelena Jankovici, locul 18 WTA.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )