Libnet.ro
UNICEF

01:05

Maria Sarapova, despre Simona Halep: O jucatoare pe care mi-e foarte greu sa o inving. Am avut o multime de meciuri dificile impotriva ei

B1 B1,
Maria Sarapova, despre Simona Halep: O jucatoare pe care mi-e foarte greu sa o inving. Am avut o multime de meciuri dificile impotriva ei

Jucatoarea de tenis Maria Sarapova, locul 2 WTA, a declarat ca Simona Halep este o jucatoare greu de invins, cu care a avut o multime de meciuri dificile. Acesta nu este primul sezon in care ea joaca la cel mai . continuă pe B1

VIDEO. Sarapova: Simona Halep, greu de invins. Reactia rusoaicei inaintea debutului la Miami 2015

Maria Sarapova, cap de serie numarul 2, care debuteaza, joi, in cadrul turneului Premier Mandatory de la Miami, are ca obiectiv, in acest turneu, finala. Rusoaica a spus, despre Simona Halep, a treia favorita, ca este greu de invins.

Simona Halep se mentine pe locul 3 WTA, dar a redus diferenta de puncte ce o desparte de Sarapova. Topul primelor 10 jucatoare

Jucatoarea Simona Halep, castigatoare la Indian Wells, se mentine pe locul 3 in clasamentul WTA, dat publicitatii luni, sportiva romana recuperand 555 de puncte din diferenta ce o separa de ocupanta pozitiei secunde, rusoiaca Maria Sarapova.

Simona Halep la Miami. Cosmarul ei, rusoaica Maria Sarapova, locul 2 WTA, spune adevarul despre sportiva noastra

Simona Halep va juca in aceasta saptamana la Miami, iar daca se poate vorbi despre un complex pe care ea il are in tenis, atunci cu siguranta acesta se numeste Maria Sarapova.

Nicole Vaidisova: Simona Halep este o mare jucatoare, voi da totul in meciul cu ea

Sportiva ceha Nicole Vaidisova a declarat ca Simona Halep, adversara din turul doi de la Miami Open, este o jucatoare foarte buna si ca spera sa aiba o prestatie buna in intalnirea cu numarul 3 mondial, informeaza wtatennis. com, citeaza Mediafax.

Clasamentul WTA: Simona Halep se metine pe trei: S-a apropiat de Maria Sharapova

Dupa ce a castigat turneul de la Indian Wells, Simona Halep s-a apropiat la 1089 de puncte de Maria Sharapova, ocupanta locului doi din clasamentul WTA. Halep se mentine pe trei, cu 7181 de puncte acumulate.

WTA Miami: Simona Halep, posibil duel cu Serena Williams in semifinale

Simona Halep va participa la turneul WTA de la Miami, competitie unde este cap de serie numarul trei. Conform tragerii la sorti, Simona se afla pe aceeasi parte de tablou cu Serena Williams, jucatoare pe care ar putea sa o intalneasca in semifinale. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

Simona Halep s-a enervat pe antrenor in timpul finalei de la Indian Wells: Asta vrei tu sa fac eu? Misto...

Simona Halep a aratat inca o data ca este o jucatoare foarte independenta. In ciuda momentelor foarte dificile prin care a trecut in finala castigata de la Indian Wells, l-a chemat o data pe antrenorul sau, Victor Ionita, iar cand a facut-o mai rau s-a enervat.

CALCULE Simona Halep poate ajunge pe locul 2 la Miami

Simona Halep poate urca pe locul 2 WTA, la Miami, avand posibilitatea sa o detroneze pe Maria Sharapova. Iata calculele.

Simona Halep, inainte de debutul de la Miami: Nu am jucat un tenis perfect la Indian Wells

Simona Halep a castigat turneul de la Indian Wells, aceasta fiind cea mai mare performanta de pana acum a carierei. Inainte de a debuta la Miami, Halep a vorbit pentru Digisport despre ultimul succes si despre asteptarile pe care le are pentru urmatoarea perioada. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

Toata numai o inima: Cum si-a depasit Simona Halep blocajul si a intors finala de la Indian Wells in favoarea ei

Simona Halep a castigat meciul cu Jankovic in egala masura in care a reusit sa castige meciul cu ea. Ca sa poata depasi blocajul din setul 2, Simona a refuzat sa piarda. Si-a dominat emotiile si s-a catarat cum a putut din haul in care intrase. Mai jos, despre cum sa-ti depasesti propriile blocaje.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )