Libnet.ro
UNICEF

23:30

VIDEO Serviciul secret din Ucraina a facut publica o presupusa convorbire intre organizatorii revoltelor separatiste: Vino sa iei cadavrul de-aici ca a inceput sa puta

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Serviciul secret din Ucraina a facut publica o presupusa convorbire intre organizatorii revoltelor separatiste: Vino sa iei cadavrul de-aici ca a inceput sa puta

Serviciul secret ucrainean SBU) a publicat pe Youtube mai multe presupuse convorbire telefonice intre ofiteri rusi de rang inalt considerati organizatorii revoltelor separatiste din Ucraina si responsabili de rapirea si asasinarea unui politician local. In inregistrarea in limba rusa, col. Igor Strelkov GRU - serviciul secret al Armatei Ruse) ii cere auto-proclamatului primar din Sloviansk sa vina sa ia cadavrul politicianului ucrainean ca a inceput sa puta sursa traducerii: Kyiv Post). continuă pe Hotnews

Presupusa convorbire intre organizatorii revoltelor separatiste, dezvaluita de serviciul secret ucrainean: Vino sa iei cadavrul ca a inceput sa puta (VIDEO)

Mai multe presupuse convorbiri telefonice intre ofiteri rusi de rang inalt, ce sunt considerati organizatorii revoltelor separatiste din Ucraina si responsabili de rapirea si asasinarea unui politician local, au.

VIDEO Seful informatiilor secrete din Ucraina: 100 de agenti secreti GRU coordoneaza actiunile din estul tarii. Este cautat colonelul Igor Strelkov, care ar fi coordonat anexarea Crimeei

Serviciul secret al Ucrainei SBU a arestat trei ofiteri GRU, care sunt interogati in Kiev, alaturi de alti 21 de membri ai retelei serviciului de informatii al Armatei Rusiei, a declarat, pentru Atlanticcouncil. org, seful SBU, Valentin Nalivaicenko.

Pretul recoltei romanesti, insensibil la criza din Ucraina

Scaderea productiei de grau si porumb din Ucraina si restrictiile la exporturile Rusiei pot urca preturile la nivel global cu pana la 20%, arata o analiza XTB. Daca recolta din Romania e buna, iar traderii se inteleg la fel de bine intre ei, poate sa fie si razboi civil in Ucraina ca preturile nu cresc, spun specialistii chestionati de noi.

Situatia exploziva din Ucraina pune in pericol armamentul nuclear. Ce s-ar putea intampla la CERNOBiL

Situatia politica actuala din Ucraina reprezinta o amenintare pentru securitatea siturilor nucleare ale tarii, a avertizat miercuri seful partidului social-ecologic Uniunea. Cernobil. Ucraina, Iuri.

Pretul aurului, mai influentat de perspectivele SUA decat de tensiunile din Ucraina

Cotatia futures a aurului s-a mentinut ieri, pe piata americana, aproape de nivelul minim al ultimelor doua saptamani, investitorii fiind mai atenti la semnele de imbunatatire a economiei SUA decat la tensiunile din Ucraina.

Victor Ponta: Indiferent de cat de rau se va deteriora situatia din Ucraina sau Europa, avem bani pentru pensii si salarii

Premierul Victor Ponta a afirmat joi, la postul public de radio, ca statul poate plati pensiile si salariile in acest an, fara sa se imprumute, indiferent cat de rau se va deteriora situatia din Ucraina sau din Europa.

Criza din Ucraina arunca in aer preturile la grau si porumb: scumpiri de peste 20%

Reducerea ofertei de grau si porumb din Ucraina pe fondul escaladarii conflictului cu Rusia privind Peninsula Crimeea, dar si posibilele sanctiuni care ar fi impuse Rusiei intr-un astfel de scenariu ar putea conduce la aprecieri semnificative ale.

Canada va trimite 500 de observatori pentru alegerile prezidentiale din Ucraina

Canada va trimite 500 de observatori, printre care 12 parlamentari, pentru a contribui la procesul democratic din Ucraina cu organizarea scrutinului prezidential prevazut pentru 25 mai, a anuntat miercuri premierul Stephen Harper, relateaza AFP, citata de Mediafax.

UE elimina taxele vamale aplicate produselor din Ucraina incepand cu 6 mai

Regulamentul pentru tarifarea vamala preferentiala a unor produse importate de UE din Ucraina a fost publicat ieri in Jurnalul Oficial UE, iar el va fi pus in aplicare incepand cu 6 mai.

Dmitri Medvedev: Rusia poate minimaliza impactul oricaror sanctiuni impuse ca rezultat al crizei din Ucraina

Premierul rus Dmitri Medvedev a declarat, marti, in fata membrilor Parlamentului ca Rusia poate minimaliza impactul oricaror sanctiuni impuse ca rezultat al crizei din Ucraina, desi se afla sub o presiune fara.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )