Libnet.ro
UNICEF

15:30

VIDEO Simona Halep la Toronto, prima reactie a romancei dupa victoria cu Jelena Jankovici

Adevărul Adevărul,
VIDEO Simona Halep la Toronto, prima reactie a romancei dupa victoria cu Jelena Jankovici

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Toronto, dupa succesul cu 6-3, 6-4 in fata Jelenei Jankovici, din Serbia. continuă pe Adevărul

VIDEO Simona Halep la Toronto: victorie mare in fata Jelenei Jankovici, scor 6-3, 6-4! Revenire cu stil pentru Simona!

Simona Halep a invins-o Jelena Jankovici, scor 6-3, 6-4, in turul al doilea al turneului de la Toronto Canada) si s-a calificat in optimi.

VIDEO Simona Halep a deschis bursa de la Toronto

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a deschis, luni dimineata, bursa de la Toronto, una dintre cele mai mari din lume, actionand clopotelul care anunta inceperea tranzactiilor, scrie.

ANALIZA Simona Halep la Toronto/ Saptamana importanta in privinta locului ei din clasamentul WTA. Doua jucatoare ameninta pozitia romancei

Simona Halep va juca astazi in turul al doilea de la Rogers Cup, din Toronto, turneu la care sunt prezente 16 din primele 17 jucatoare ale lumii, lipsind doar Maria Sarapova.

Simona Halep la Toronto: romanca si-a aflat adversara din turul II. E pe locul 23, dar n-a mai batut-o pe Simona din 2010

La revenirea pe terenul de tenis, dupa o pauza de mai bine de o luna, Simona Halep va avea o misiune facila la Rogers Cup, la Toronto.

Simona Halep la Toronto: esec categoric suferit de romanca dupa 42 de zile de pauza. Cat a rezistat pe teren

Simona Halep a debutat, marti, la Rogers Cup, primul turneu care marcheaza pregatirile ei pentru US Open 31 august - 13 septembrie). Din pacate, startul a fost unul complet ratat de jucatoarea din Romania.

LIVETEXT Simona Halep la Toronto: meci cu Jankovici de la ora 20.45. Partida marilor sperante pentru Simona

Simona Halep o intalneste de la ora 20. 45 pe Jelena Jankovici, partida din turul al doilea al Rogers Cup, turneul de la Toronto care reuneste 16 tenismene din Top 17.

LIVETEXT Simona Halep la Toronto: a inceput meciul cu Jankovici. Simona castiga primul set fara emotii: 6-3!

Simona Halep o intalneste de la ora 21. 00 pe Jelena Jankovici, partida din turul al doilea al Rogers Cup, turneul de la Toronto care reuneste 16 tenismene din Top 17.

Simona Halep la Toronto. Sportiva a dezvaluit cauzele esecurilor din ultimele luni: Am fost cu mintea in alta parte

Simona Halep va juca in aceasta seara in turul al doilea al turneului de la Toronto, unde o va intalni pe sarboaica Jelena Jankovici.

Simona Halep la Toronto: s-a stabilit ora meciului cu Jelena Jankovici de azi. Unde poate fi vazuta partida

In turul al doilea al turneului de la Toronto, Simona Halep o va intalni miercuri pe Jenela Jankovici, din Serbia, locul 23 WTA.

Simona Halep ar putea cadea pe locul 5 dupa Toronto

Cupa lui Roger din Canada o poate pastra pe Simona Halep in cel mai bun caz pe locul 3 WTA, dar in acelasi timp in functie de turul in care va accede o poate arunca mai jos in clasamentul ce va fi anuntat lunea viitoare.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )