Libnet.ro
UNICEF

18:01

VIDEO SOCANT! INCENDIU intr-un mall din Rusia: 4 morti, zeci de raniti. Unii cumparatori au sarit pe geamuri ca sa se salveze (VIDEO)

B1 B1,
VIDEO SOCANT! INCENDIU intr-un mall din Rusia: 4 morti, zeci de raniti. Unii cumparatori au sarit pe geamuri ca sa se salveze (VIDEO)

Un incendiu de proportii a izbucnit duminica intr-un mall din orasulKemerovo, aflat in sud-vestul regiunii ruse Siberia. O femeie si trei copii au murit. 26 de persoane au fost ranite, intre care si. continuă pe B1

Incendiu puternic la un mall din Rusia. Sunt mai multi morti si raniti - VIDEO

Cel putin patru persoane, printre care trei copii, au murit, duminica, in Rusia dupa ce un centru comercial din orasul siberian Kemerovo a fost cuprins de flacari. Salvatorii au reusit sa salveze 120 de persoa.

Incendiu puternic la un mall din Rusia. Sunt cel putin 37 de morti - VIDEO

Update:Autoritatile au confirmat ca cel putin 37 de persoane au murit in incendiul care a izbucnit duminica la un maill din orasul siberian Kemerevo. Printre victime se numara si 11 copii. Alte 69 de.

REVOLTA in SUA dupa ce politia a iMPUSCAT un tanar inarmat cu un... MOBIL! (VIDEO SOCANT)

Sute de protestatari au iesit joi pe strazile din Sacramento SUA), blocand traficul pe o artera majora, dupa ce politia a publicat filmul uciderii unui tanar de culoare, impuscat de catre oamenii de ordine,.

ştiri de la B1

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )