Libnet.ro
UNICEF

09:01

Incendiu puternic la un mall din Rusia. Sunt cel putin 37 de morti - VIDEO

Antena3 Antena3,
Incendiu puternic la un mall din Rusia. Sunt cel putin 37 de morti - VIDEO

Update:Autoritatile au confirmat ca cel putin 37 de persoane au murit in incendiul care a izbucnit duminica la un maill din orasul siberian Kemerevo. Printre victime se numara si 11 copii. Alte 69 de. continuă pe Antena3

Incendiu puternic la un mall din Rusia. Sunt mai multi morti si raniti - VIDEO

Cel putin patru persoane, printre care trei copii, au murit, duminica, in Rusia dupa ce un centru comercial din orasul siberian Kemerovo a fost cuprins de flacari. Salvatorii au reusit sa salveze 120 de persoa.

VIDEO SOCANT! INCENDIU intr-un mall din Rusia: 4 morti, zeci de raniti. Unii cumparatori au sarit pe geamuri ca sa se salveze (VIDEO)

Un incendiu de proportii a izbucnit duminica intr-un mall din orasulKemerovo, aflat in sud-vestul regiunii ruse Siberia. O femeie si trei copii au murit. 26 de persoane au fost ranite, intre care si.

Rusia, tragedie la mall: incendiu puternic soldat cu cel putin patru morti, dintre care trei copii

Cel putin patru persoane, dintre care trei copii, au murit duminica intr-un incendiu la un centru co.

VIDEOUPDATE Rusia: 48 de persoane au murit si alte zeci sunt ranite, dupa un incendiu puternic ntr-un centru comercial din Kemerovo/ Cel putin 27 de persoane sunt declarate disparute

Cel putin 48 de persoane au murit in incendiul produs intr-un centru comercial aflat in orasul minier Kemerovo, iar 27 de persoane sunt date disparute luni dimineata, relateaza BBC. Initial, oficilialitatile ruse a spus ca 64 de persoane sunt date disparute, dar ulterior au precizat ca in acest bilant sunt incluse si victimele neidentificate. Cel putin noua dintre corpurile gasite pana in prezent sunt ale unor copii.

Incendiu puternic, produs intr-un bloc cu 20 de etaje. Cel putin 13 persoane au murit, iar alte 28 sunt grav ranite

Cel putin 13 persoane si-au pierdut viata si alte 28 au fost ranite, vineri, intr-un incendiu declansat intr-un bloc de apartamente cu 20 de etaje in orasul Ho Si Min, in cladire locuind peste 700 de.

Atentat cu masina capcana, langa un stadion. Cel putin 20 de morti si 55 raniti

Un atentat cu masina-capcana comis vineri in orasul Lashkar Gah din provincia Helmand, in sudul Afganistanului, a facut cel putin 20 de morti, au anuntat autoritatile locale, citate de dpa si.

Cel putin sase morti in Cehia, in urma unei explozii la o uzina chimica

Cel putin sase persoane au fost ucise, iar cel putin alte sase au fost ranite intr-o explozie la o uzina chimica in Cehia, au anuntat astazi autoritatile locale, preluate de AFP.

Cehia: Cel putin sase morti in urma unei explozii la o uzina chimica

Cel putin sase persoane au murit si mai multe persoane au fost grav ranite, intr-o explozie survenita joi dimineata intr-o uzina chimica din Kralupy nad Vltavou 30 de kilometri la nord de Praga), au anuntat pompierii, relateaza AFP.

VIDEOUPDATE Rusia: 37 de persoane au murit si alte zeci sunt ranite, ca urmare a unui incendiu puternic care a avut loc ntr-un centru comercial din Kemerovo/ Cel putin 64 de persoane sunt declarate disparute, printre care 41 de copii

37 de persoane au murit, dintre care 11 copii, si alte zeci sunt ranite dupa ce intr-un centru comercial din orasul rus Kemerovo a izbucnit un incendiu, informeaza Reuters.

VIDEO Rusia: 37 de persoane au murit si alte zeci sunt ranite, ca urmare a unui incendiu puternic care a avut loc ntr-un centru comercial din Kemerovo

37 de persoane au murit, dintre care 11 copii, si alte zeci sunt ranite dupa ce intr-un centru comercial din orasul rus Kemerovo a izbucnit un incendiu, informeaza Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )