Libnet.ro
UNICEF

11:00

VIDEO Sorana Cirstea s-a calificat in finala turneului de la Toronto. Va juca cu Serena Williams

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Sorana Cirstea s-a calificat in finala turneului de la Toronto. Va juca cu Serena Williams

Sorana Cirstea, numarul 27 WTA, s-a calificat in finala turneului de la Toronto Rogers Cup), dotat cu premii in valoare totala de 2,37 milioane de dolari, dupa ce a trecut in semifinala de jucatoarea chineza Na Li, in doua seturi. UPDATE: In finala, Cirstea o va intalni pe Serena Williams, numarul 1 mondial. continuă pe Hotnews

Sorana Cirstea s-a calificat in finala turneului de la Toronto. Va juca cu Serena Williams

Sorana Cirstea, numarul 27 WTA, s-a calificat in finala turneului de la Toronto Rogers Cup), dotat cu premii in valoare totala de 2,37 milioane de dolari, dupa ce a trecut in semifinala de jucatoarea chineza Na Li, in doua seturi. UPDATE: In finala, Cirstea o va intalni pe Serena Williams, numarul 1 mondial.

Sorana Cirstea s-a calificat in finala turneului de la Toronto

Sorana Cirstea, numarul 27 WTA, s-a calificat in finala turneului Rogers Cup de la Toronto, dotat cu premii in valoare totala de 2,37 milioane de dolari, dupa ce a trecut in semifinala de jucatoarea chineza Na Li, in doua seturi.

Sorana Cirstea s-a calificat in optimile turneului WTA de la Toronto

Romanca Sorana Cirstea s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneuluiWTA de la Toronto. Jucatoarea romana a trecut de daneza Caroline Wozniacki in trei seturi, scor 5-7, 7-6 0), 6-4. Sorana.

Sorana Cirstea s-a calificat in semifinale, la Toronto.

Jucatoarea de tenis Sorana Cirstea, numarul 27 WTA, s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului de la Toronto, dotat cu premii in valoare totala de 2. 000 de dolari, relateaza Mediafax. Cirstea a invins-o in sferturile de finala, cu scorul de 4-6, 7-5, 6-2, dupa doua ore si 13 minute de joc, pe sportiva ceha Petra Kvitova, cap de serie numarul 6 si locul 7 WTA. In penultimul act al competitiei, romanca o va intalni pe jucatoarea chineza Na Li, locul 5 WTA si a patra favorita. Prin .

Sorana Cirstea s-a calificat in semifinalele turneului de la Toronto

Sorana Cirstea, numarul 27 WTA, s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului de la Toronto, dotat cu premii in valoare totala de 2. 000 de dolari, dupa ce a reusit sa o invinga pe Petra Kvitova numar 7 mondial), informeaza Mediafax.

Sorana Cirstea, in finala la Toronto

Sorana Cirstea s-a calificat, sambata, in finala turneului de la Toronto, dupa ce a trecut in semifinale, cu 6-1, 7-6, de Na Li China).

Sorana Cirstea, in sferturi la Toronto. A mai eliminat un nume mare al tenisului!.

Sorana Cirstea, numarul 27 WTA, s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de tenis de la Toronto dupa ce a eliminat-o pe Jelena Jankovic 14 WTA), scor final 6-3/6-4. Sorana a reusit aceasta performanta la doua zile dupa ce elimina o alta jucatoare importanta a campionatului WTA, Caroline Wozniacki 9 WTA). Atat Jankovic, cat si Wozniacki au ocupat in trecut pozitia de lider mondial. In acest moment Cirstea conduce la numarul victoriilor obtinute in intalnirile directe cu sarboaica .

Sorana Cirstea, calificata in sferturile de finala ale turneului de la Toronto

Romanca Sorana Cirstea a reusit, vineri, calificarea in sferturile de finala ale turneuluiWTA de la Toronto. Cirstea a trecut de sarboaica Jelena Jankovic intr-o partida de o ora si 24 de minute de joc,.

Sorana Cirstea a reusit calificarea in semifinalele turneului de la Toronto

Romanca Sorana Cirstea a trecut, vineri, de jucatoarea ceha Petra Kvitova, cu scorul de 4-6, 7-5, 6-2, reusind astfel sa se califice in semifinalele turneului de la Toronto, din Canada. Cirstea 23 ani, 27 WTA).

Sorana Cirstea a invins-o pe Wozniacki. Zece victorii in fata unor jucatoare de TOP.

Jucatoarea Sorana Cirstea a invins-o pe daneza Caroline Wozniacki, locul 9 WTA, in turul doi al turneului de tenis de la Toronto, reusind astfel a zecea victorie din cariera in fata unei sportive din Top 10 WTA, potrivit Mediafax. Sorana Cirstea a salvat doua mingi de meci, la scorul de 5-7, 5-6, 15-40, cand se afla la serviciu, apoi ea a castigat alte 13 puncte consecutiv. Cirstea a avut din nou probleme in decisiv, dar a anulat posibilitatea ca fosta lidera mondiala sa faca un break, la .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )