Libnet.ro
UNICEF

16:30

VIDEO Ce spune un jurnalist de la Charlie Hebdo care a supravietuit atacului de miercuri dimineata

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
VIDEO Ce spune un jurnalist de la Charlie Hebdo care a supravietuit atacului de miercuri dimineata

Jurnalistul Patrick Pelloux, care scria editoriale pentru publicatia franceza Charlie Hebdo si lucra in acelasi timp ca doctor, a scapat de atacul celor trei teroristi asupra sediului reviste pentru ca se afla la o intalnire cu pompierii si serviciile. continuă pe Wall-Street Ro

Interviu cutremurator cu unul dintre caricaturistii Charlie Hebdo, care a scapat cu viata pentru ca se afla la spital, unde lucra ca medic (VIDEO)

Unul dintre cronicarii Charlie Hebdo, de profesie doctor, a scapat de la masacrul petrecut miercuri pentru ca se afla la spital. Doctorul Patrick Pelloux a lipsit de la sedinta de sumar de miercuri dimineta, cand.

VIDEO Marturia emotionanta a unui ziarist de la Charlie Hebdo care a scapat de moarte pentru ca se afla la spital, unde muncea ca medic

Doctorul Patrick Pelloux, cronicar Charlie Hebdo, a scapat de la moarte deoarece nu a participat la sedinta de sumar de miercuri dimineata, cand teroristii au atacat sediul revistei satirice, pentru ca participa la o reuniune cu pompierii si serviciile de urgenta.

ACESTEA sunt cele mai controversate caricaturi ale Charlie Hebdo, care au starnit FURIA lumii musulmane jesuischarlie

Jesuischarlie Realitatea dura pe care o traim, ironizata din varful unui creion. Revista de satira Charlie Hebdo a atras furia lumii musulmane dupa ce a publicat, in repetate randuri, caricaturi cu profetul.

VIDEO Atacul terorist de la Charlie Hebdo: Imagini cu Chrif Kouachi din 2004

Cherif Kouachi, unul dintre cei doi frati suspectati ca au organizat atacul de miercuri de la sediul Charlie Hebdo, a aparut in 2004 in emisiunea Piece a Conviction. Tanarul din imagini apare ca un adolescent francez pasionat de muzica rap, precum multi altii de varsta lui.

Atentat terorist in Franta. Un ziarist de la Charlie Hebdo, care este si medic de urgenta, regreta ca nu si-a putut salva colegii

Atentat terorist in Franta. Patrick Pelloux, unul dintre jurnalistii de la Charlie Hebdo, care este si medic la serviciul de urgenta, regreta ca nu si-a putut salva colegii impuscati in atacul islamist comis miercuri, informeaza AFP.

VIDEO Cel mai grav atentat terorist din Franta: Cel putin 12 morti si 11 raniti in redactia ziarului francez Charlie Hebdo, care l-a ironizat pe profetul Mahomed. Atacatorii s-au revendicat din Al Qaida si au strigat Allah akbar!,L-am razbunat pe profetu

Un atentat terorist a avut loc miercuri dimineata la sediul saptamanalului francez de satira Charlie Hebdo, cunoscut pentru publicarea unor caricaturi ale profetului Mahomed. Bilantul se ridica la 12 morti. Atacatorii au fost doi barbati cu cagule negre, care au ucis doi politisti si zece membri ai redactiei, printre care directorul si unul din actionarii ziarului. Atentatorii, care vorbeau franceza fara accent, sunt cautati de autoritati, in timp ce nivelul de alerta in zona Parisului a fost ridicat. De semnalat faptul ca la ora 12. 28, redactia Charlie Hebdo publica, pe contul de Twitter, un desen care il infatiseaza pe Al Baghdadi, liderul gruparii Statului Islamic, peste care apare textul: Urari si lui Al Baghdadi. 35 Cel mai tanar dintre cei trei suspecti, Hamyd Mourad 18 ani), s-a predat politiei, anunta AFP citand surse concordante.

Ce pregatesc jurnalistii care au supravietuit atacului de la Charlie Hebdo: cand va aparea urmatorul numar al publicatiei

Urmatoarea editie a publicatiei franceze de satira Charlie Hebdo, unde a avut loc cel mai grav atentat din ultimii 40 de ani in Hexagon, va aparea saptamana viitoare, au precizat unele surse ale revistei.

Google Romania a adaugat o panglica neagra sub logoul sau, in memoria victimelor Charlie Hebdo

Motorul de cautare Google Romania a adaugat o panglica neagra sub logoul sau, in memoria victimelor atacului terorist produs, miercuri, la sediul saptamanalului satiric Charlie Hebdo din Paris, care s-a soldat .

Directorul revistei Charlie Hebdo ucis in atacul terorist afirma ca prefera sa moara decat sa traiasca fara sa se poata exprima liber (VIDEO)

Intr-un interviu acordat in urma cu doi ani, directorul revistei Charlie Hebdo, care a pierit in atacul din Paris, vorbea despre moarte. Caricaturistul Stephane Charbonnier nu voia sub nicio forma sa lase din.

Primul barbat ucis in atentatul de la Charlie Hebdo era musulman. Numele ofiterului de politie era Ahmed Merabet

Politistii francezi l-au identificat pe primul barbat care a fost impuscat de teroristii de la Charlie Hebdo, care se numea Ahmed Merabet, un ofiter de politie in varsta de 42 de ani care patrula in zona in momentul accidentului si care ar fi fost.

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1954 seconds )