Libnet.ro
UNICEF

05:45

Ce pregatesc jurnalistii care au supravietuit atacului de la Charlie Hebdo: cand va aparea urmatorul numar al publicatiei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ce pregatesc jurnalistii care au supravietuit atacului de la Charlie Hebdo: cand va aparea urmatorul numar al publicatiei

Urmatoarea editie a publicatiei franceze de satira Charlie Hebdo, unde a avut loc cel mai grav atentat din ultimii 40 de ani in Hexagon, va aparea saptamana viitoare, au precizat unele surse ale revistei. continuă pe Wall-Street Ro

Presupusii autori ai atacului de la Charlie Hebdo, identificati dupa ce unul dintre ei si-a uitat cartea de identitate in masina folosita pentru a fugi de la fata locului

Fratii Said si Cherif Kouachi, suspectati ca ar fi autorii atacului de miercuri asupra ziarului Charlie Hebdo, au fost identificati dupa ce unul dintre ei si-a uitat cartea de identitate in masina folosita pentru a fugi din zona, pe care au abandonat-o in zona de nord-est a Parisului, transmite Le Figaro.

VIDEO Ce spune un jurnalist de la Charlie Hebdo care a supravietuit atacului de miercuri dimineata

Jurnalistul Patrick Pelloux, care scria editoriale pentru publicatia franceza Charlie Hebdo si lucra in acelasi timp ca doctor, a scapat de atacul celor trei teroristi asupra sediului reviste pentru ca se afla la o intalnire cu pompierii si serviciile.

MII DE OAMENI participa la marsurile de solidaritate cu victimele atacului de la Charlie Hebdo

Mii de persoane participa joi, la Paris si in alte orase ale Frantei, la noi marsuri de solidaritate cu victimele atacului terorist care a vizat redactia Charlie Hebdo, relateaza Le Monde, conform Mediafax. Sute.

Premierul Victor Ponta, mesaj de condoleante, in urma atacului de la Charlie Hebdo

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj de condoleante in urma atacului armat de la sediul ziarului francez Charlie Hebdo. Sunt profund socat de stirea atentatului din Paris. Transmitem condoleante familiilor.

Tiberiu Nitu, in urma atacului de la Charlie Hebdo: Trebuie adoptate legi eficiente pentru prevenirea actelor de terorism

Procurorul general al Romaniei,Tiberiu Nitu, a declarat joi dimineata, in urma atacului terorist de la Charlie Hebdo din Paris, ca Romania trebuie sa adopte legi eficiente pentru a preveni actele de.

Tiberiu Nitu, in urma atacului de la Charlie Hebdo: Trebuie adoptate legi eficiente pentru prevenirea actelor de terorism (VIDEO)

Procurorul general al Romaniei,Tiberiu Nitu, a declarat joi dimineata, in urma atacului terorist de la Charlie Hebdo din Paris, ca Romania trebuie sa adopte legi eficiente pentru a preveni actele de.

Unul dintre suspectii atacului de la Charlie Hebdo s-a predat politiei

Unul dintre suspectii atacului de la Charlie Hebdo s-a predat politiei. Potrivit unor surse, cel mai tanar dintre suspecti, Hamyd Mourad, in varsta de 18 ani, s-ar afla in custodia politiei. Ceilalti doi.

Minut de reculegere in Franta, in memoria victimelor atacului de la Charlie Hebdo (VIDEO)

Zi de doliu national in Franta, dupa atacul armat de la redactia revistei de satira Charlie Hebdo, soldata cu 12 morti. Populatia a pastrat un minut de reculegere in memoria victimelor atentatului. La.

Autorii atentatului terorist din Franta: unul dintre teroristi are legaturi cu gruparea Statul Islamic

Autori atentat terorist Franta. Cherif Kouachi, principalul suspect in cazul atentatului care a vizat redactia Charlie Hebdo, are legaturi, prin filiera fundamentalista Buttes-Chaumont, cu reteaua terorista sunnita Stat Islamic, afirma experti citati de postul francez RTL.

Primele imagini din redactia Charlie Hebdo dupa atentat (FOTO)

O fotografie care ilustreaza redactia Charlie Hebdo imediat dupa atacul terorist in care 12 persoane si-au pierdut viata a fost facuta publica. in imagine se poate observa haosul provocat de atacatori. Mai.

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )