Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Sustinatorii lui Aleksei Navalnii, retinuti in fata sediului FSB pentru ca au organizat un protest

Adevărul Adevărul,
VIDEO Sustinatorii lui Aleksei Navalnii, retinuti in fata sediului FSB pentru ca au organizat un protest

Zeci de persoane au pichetat sediul FSB de la Moscova joi, 20 august, in sustinerea lui Aleksei Navalnii, principalul opozant al lui Vladimir Putin, dupa ce politicianul a fost internat inspital si se afla in stare de inconstienta pe motiv ca ar fi fost otravit. continuă pe Adevărul

Bild: un grup de activisti a pregatit un avion pentru a-l transporta pe Aleksei Navalnii in Germania

Sustinatorii lui Aleksei Navalnii depun eforturi ca sa-l aduca pe opozantul rus in Germania pentru a fi tratat acolo, scrie Bild, notand sa starea sa de sanatate este grava.

Merkel si Macron anunta ca sunt gata sa-i asigure tratament lui Aleksei Navalnii

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, si presedintele Frantei, Emmanuel Macron, au anuntat intr-o conferinta de presa comuna ca sunt dispusi sa-i asigure tratament lui Aleksei Navalnii, principalul opozant al liderului de la Kremlin, Vladimir Putin, dupa ce politicianul a fost internat inspital si se afla in stare de inconstienta pe motiv ca ar fi fost otravit.

Aleksei Navalnii ar putea fi transferat intr-un spital din Germania - surse Bild

Aleksei Navalnii, liderul opozitiei din Rusia aflat in coma dupa ce ar fi fost otravit, ar urma sa fie transferat intr-un spital din Germania, afirma surse citate de publicatia Bild, scrie Mediafax. in acelasi timp, Le Monde scrie ca Franta este pregatita sa il primeasca pe Navalnii, potrivit Reuters.

Reactia Kremlinului in legatura cu situatia opozantului Aleksei Navalnii

Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat joi ca ii ureaza insanatosire rapida opozantului Aleksei Navalnii, aflat in coma intr-un spital din Siberia.

Oponentul lui Putin, Aleksei Navalnii, a fost stabilizat, dar se afla inca in COMA. Sotia si doctorul personal nu sunt lasati sa-l vada

Politicianul rus de opozitie Aleksei Navalnii, internat la Omsk, se afla in stare grava, dar stabila. Anuntul a fost facut de Anatoli Kalinichenko, seful adjunct al spitalului de urgenta din Omsk, citat.

Cum comenteaza Kremlinul informatia privind spitalizarea lui Aleksei Navalnii si faptul ca liderul opozitiei ruse ar fi fost otravit

Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitrii Peskov, a declarat ca urmareste informatiile privind starea de sanatate a principalului opozant rus, Aleksei Navalnii, dupa ce acesta a fost spitalizat si se afla in stare de inconstienta pe motiv ca ar fi fost otravit. El a subliniat ca la Kremlin se cunoaste despre acest caz, iar Vladimir Putin a aflat aceasta informatie in contextul stirilor pe care le primeste in urma monitorizarii presei.

Principalul opozant al lui Putin, Aleksei Navalnii, aflat in stare de inconstienta la spital dupa ce ar fi fost otravit

Liderul opozitiei ruse si un critic constant al presedintelui Vladimir Putin, Aleksei Navalnii, se afla la spital in stare de inconstienta, dupa ce ar fi fost otravit, a anuntat purtatoarea acestuia de cuvant, citata de BBC.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )