Libnet.ro
UNICEF

05:30

VIDEO Un test inedit: cine gaseste mai repede un telefon: cainele sau alt telefon?

Adevărul Adevărul,
VIDEO Un test inedit: cine gaseste mai repede un telefon: cainele sau alt telefon?

In emisiunea Playtech, am testat cine gaseste mai repede un gadget: tehnologia sau un caine? Ambele au plusuri si minusuri, dar o linie poate fi trasa. continuă pe Adevărul

Emisiunea PLAYTECH Cine poate gasi mai repede un telefon pierdut: cainele sau tehnologia?

Emisiunea PLAYTECH se difuzeaza duminica, 26 octombrie, la Prima TV, de la ora 13. Nu va speriati! Doar pentru ca am schimbat programul, nu inseamna ca am schimbat si emisiunea. Emisiunea PLAYTECH a ajuns la episodul cinci si am zis sa ne mutam de la ora 10. 20 la ora 13. 20, nu de alta, dar mai mult somn nu strica in weekend. in editia din 26 octombrie il avem invitat pe Cristian Hrubaru. Vedeta Prima TV si Rock FM isi conecteaza [].

Gigi Becali nu scapa mai repede de inchisoare. Judecatorii nu i-au ridicat sporul de 6 luni

UPDATE: Gigi Becali spera sa ias mai repede din inchisoare, avocatii lui cerand anularea sporului de 6 luni din dosarul Valiza. insa magistratii Curtii de Apel Constanta au decis ca Becali isi va ispasi.

Ar putea fi o zi cu noroc pentru Becali. Latifundiarul afla azi daca iese mai repede din inchisoare

Gigi Becali va afla azi daca va iesi mai repede din inchisoare. Magistratii Curtii de Apel Constanta vor decide daca Becali scapa de sporul de 6 luni de inchisoare din Dosarul Valiza. Tribunalul Constanta.

Cel mai subtire telefon din lume a ajuns in Romania cu numele de Allview X2 Soul mini

Gionee Elife S5. 1 este cel mai subtire telefon din lume. Chiar a intrat si in Cartea Recordurilor pentru constructia lui super-subtire si acum poate fi gasit si in Romania sub denumirea de Allview X2 Soulmini. Brasovenii de la Allview au adus in tara, sub brand propriu, si modelul Gionee Elife S5. 5, care are o grosime de 5,5mm. Acum romanii se pot bucura si de Allview X2 Soul mini, sau Gionee Elife S5. 1, care are o grosime incredibila de 5,15mm. Telefonul [].

Galaxy Note 4 e cel mai bun telefon de la Samsung, dar nu e prea dorit de oameni

Samsung Galaxy Note 4 este de aproape o luna pe piata, dar concurenta mai mare se arata cel mai bine in vanzarile acestui phablet.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )