Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Topul 10 al celor mai bune albume din toate timpurile

Adevărul Adevărul,
VIDEO Topul 10 al celor mai bune albume din toate timpurile

Rap, rock, blue, funk, soul sau pop sunt cateva dintre genurile pe care editorii de la Entertainment Weekly au mizat cand au alcatuit clasamentul albumelor ce au marcat istoria muzicala. Beatles, Prince, Rolling Stones si Aretha Franklin fac cinste acestui top. continuă pe Adevărul

Topul Forbes al celor mai influente celebritati din lume in 2013

Editorii revistei Forbes au publicat topul celor mai influente celebritati din lume pentru anul 2013, printre acestea aflandu-se Lady Gaga, Steven Spielberg si prezentatoarea TV Oprah Winfrey.

Top: 10 cele mai depravate tari din lume

Desi poate parea ciudat, nivelul de dezvoltare economica si puterea institutiilor religioase nu influenteaza nivelul de imoralitate al tarilor, arata o analiza realizata de Bloomberg si preluata de News. az . Statele din clasament au fost ordonate in.

Lady GaGa, pe prima pozitie a topului Forbes al celor mai influenti muzicieni din 2013

Cantareata Lady GaGa a fost desemnata cel mai puternic muzician al anului 2013 in topul Forbes. Astfel, desi turneul sau a fost intrerupt din cauza accidentarii sale la sold, Lady GaGa a inregistrat un.

Topul celor mai bine vandute jocuri din prima parte a acestui an

Prima parte a anului a coincis cu lansarea pe piata a mai multor titluri mult asteptate de gamerii inraiti, printre cele mai populare genuri numarandu-se cele sportive, shooterele sau cele de aventuri. Lista completa a celor mai vandute jocuri din.

FOTO. TOPUL celor mai INFLUENTE vedete in 2013. Vezi cine e pe primul loc.

Oprah Winfrey a fost desemnata cea mai influenta celebritate din lume in 2013, potrivit topului anual intocmit de revista Forbes, informeaza Mediafax. In ultimii doi ani, Oprah Winfrey a ocupat locul al doilea in acest top. Totodata, este pentru a cincea oara cand celebra prezentatoare TV, supranumita regina talk-show-urilor, se afla pe primul loc in acest top 100 al celor mai influente celebritati din lume Nu exista nimeni altcineva cu atat de multa consistenta si putere, a declarat .

FOTO Topul celor mai puternici actori de la Hollywood

Angelina Jolie este cea mai puternica actrita din America, in timp ce Hugh Jackman domina topul actorilor, potrivit revistei Forbes.

Regina talk show-urilor, in topul Forbes: Oprah Winfrey, cea mai influenta celebritate din lume

Este una din cele mai de succes femei pe plan mondial, iar vietile a milioane de oameni s-au schimbat datorita ei. Oprah Winfrey a fost desemnata cea mai influenta celebritate din lume in 2013, potrivit topului.

Oprah Winfrey, desemnata cea mai influenta celebritate din lume in topul Forbes

Prezentatoarea Oprah Winfrey a fost desemnata cea mai influenta celebritate din lume in 2013, potrivit topului anual realizat de revista Forbes. Este pentru a cincea oara cand Oprah Winfrey se afla pe primul loc.

Record la Moscova: Cea mai mare temperatura din ultimii 100 de ani.

Un record de temperatura maxima s-a inregistrat joi la Moscova, unde termometrele au indicat 31,8 grade Celsius, cu 0,4 grade mai mult decat in 1911, informeaza Mediafax. Temperatura maxima a fost inregistrata la ora 17. 00, ora Romaniei). Temperatura inregistrata joi a fost cu 8 grade Celsius peste media acestei perioade. Meteorologii rusi prognozeaza ca spre sfarsitul saptamanii temperatura aerului va fi in scadere, urmand ca saptamana viitoare sa se incalzeasca din nou.

Proprietar de birouri din Pipera: ultimele 6-9 luni au fost cea mai ocupata perioada din istoria proiectului

Ultimele 6-9 luni a fost cea mai ocupata perioada din istoria birourilor Global Finance din Pipera in conditiile in care multe din contractele de inchiriere de pe piata expira, iar o parte din chiriasi cauta sa economiseasca si se orienteaza spre zone.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )