Libnet.ro
UNICEF

23:15

FOTO. TOPUL celor mai INFLUENTE vedete in 2013. Vezi cine e pe primul loc.

România Liberă România Liberă,
FOTO. TOPUL celor mai INFLUENTE vedete in 2013. Vezi cine e pe primul loc.

Oprah Winfrey a fost desemnata cea mai influenta celebritate din lume in 2013, potrivit topului anual intocmit de revista Forbes, informeaza Mediafax. In ultimii doi ani, Oprah Winfrey a ocupat locul al doilea in acest top. Totodata, este pentru a cincea oara cand celebra prezentatoare TV, supranumita regina talk-show-urilor, se afla pe primul loc in acest top 100 al celor mai influente celebritati din lume Nu exista nimeni altcineva cu atat de multa consistenta si putere, a declarat . continuă pe România Liberă

Topul Forbes al celor mai influente celebritati din lume in 2013

Editorii revistei Forbes au publicat topul celor mai influente celebritati din lume pentru anul 2013, printre acestea aflandu-se Lady Gaga, Steven Spielberg si prezentatoarea TV Oprah Winfrey.

Topul celor mai bine vandute jocuri din prima parte a acestui an

Prima parte a anului a coincis cu lansarea pe piata a mai multor titluri mult asteptate de gamerii inraiti, printre cele mai populare genuri numarandu-se cele sportive, shooterele sau cele de aventuri. Lista completa a celor mai vandute jocuri din.

EVALUAREA NATIONALA 2013. Vezi subiectele la Limba si literatura romana

Peste 196. 000 de elevi de clasa a VIII-a sustin marti, sub supraveghere video, proba de limba romana din cadrul evaluarii nationale - examen ale carui note vor conta la admitere in liceu. Subiectele de la.

Ernst and Young: Politici fiscale mai bine orientate, mai selective si mai nuantate in 2013

Volumul mare de modificari fiscale ca raspuns la criza financiara globala continua sa genereze politici fiscale mai bine orientate, selective si mai nuantate in multe tari din intreaga lume in 2013, chiar daca majoritatea economiilor continua sa se lupte cu datorii mari si bugete austere, sustin analistii Ernst and Young.

ştiri din Monden

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )