Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO. Traian Basescu: Putin vrea gurile Dunarii

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Traian Basescu: Putin vrea gurile Dunarii

Fostul presedinte Traian Basescu a mers din nou, miercuri, la sediul Partidului Miscarea Populara. La plecare Traian Basescu a declarat ca trebuie sa fim atenti la actiunile lui Vladimir Putin, a carui tinta este legata de gurile Dunarii. continuă pe România Liberă

Traian Basescu: Vladimir Putin vizeaza gurile Dunarii

Fostul presedintele Traian Basescu transmite ca un oficial US Army i-a confirmat afirmatiile din ultimele luni, cu privire la faptul ca Putin vizeaza gurile Dunarii. Venind dinspre un oficial militar, declaratia este foarte grava, sustine Basescu, iar Romania este cu adevarat in pericol.

Basescu: Tinta lui Putin este legata de gurile Dunarii. Aceasta concluzie este confirmata astazi de generalul Fortelor americane in Europa

Fostul presedinte Traian Basescu atrage atentia asupra declaratiilor lui Frederick Hodges, comandantul Fortelor americane din Europa, potrivit carora presedintele rus Vladmir Putin tinteste gurile Dunarii, concluzie trasa de fostul sef al statului inca de acum doi ani.

Traian Basescu, din nou la sediul PMP: Tinta lui Vladimir Putin este legata de gurile Dunarii (VIDEO)

Traian Basescu a fost prezent joi la sediul PMP. La iesire, fostul presedinte a afirmat ca trebuie sa fim atenti la actiunile lui Vladimir Putin, a carui tinta este legata de gurile Dunarii. Fostul sef al.

Traian Basescu: Am felicitat PMP ca nu l-au votat pe Hellvig. Au salvat democratia (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, marti, dupa o intalnire cu liderii PMP, ca a felicitat acest partid pentru ca s-au opus numirii lui Eduard Hellvig la sefia SRI. Fostul sef al statului sustine ca,.

Traian Basescu, la sediul PMP: Solutia e sa finantam partidele din bugetul de stat (VIDEO)

Traian Basescu a fost prezent marti la sediul PMP. Fostul sef al statului a declarat ca una dintre temele abordate a fost finantarea partidelor in timpul campaniilor electorale. Basescu a afirmat ca solutia cea.

Traian Basescu, dupa sedinta PMP: in partid este mai mult entuziasm ca oricand. in ultimele 30 de zile s-au inscris 14.000 de oameni (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni, la finalul sedintei PMP, ca in partid exista mai mult entuziasm ca oricand, precizand ca in ultimele 30 de zile s-au inscris peste 14. 000 de membri noi.

Sorin Rosca Stanescu, obligat sa ii plateasca lui Traian Basescu daune morale de 100 de lei

Sorin Rosca Stanescu a fost obligat de instanta sa ii plateasca lui Traian Basescu o despagubire morala simbolica de 100 de lei in procesul in care fostul presedinte l-a dat in judecata pe fostul senator PNL, care spusese ca Basescu ar fi primit mita pentru sustinerea proiectului de la Rosia Montana, potrivit Mediafax.

Sorin Rosca Stanescu, obligat sa ii plateasca fostului presedinte Traian Basescu daune morale de 100 de lei

Sorin Rosca Stanescu a fost obligat de instanta sa ii plateasca lui Traian Basescu o despagubire morala simbolica de 100 de lei in procesul in care fostul presedinte l-a dat in judecata pe fostul senator PNL, care spusese ca Basescu ar fi primit mita pentru sustinerea proiectului de la Rosia Montana. Decizia apartine Judecatoriei Sectorului 2, insa nu este definitiva si poate fi contestata cu apel.

Ce-i doreste Ponta lui Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a comentat, marti seara, faptul ca in dosarul Microsoft se vorbeste de sume de bani care ar fi fost folosite pentru campania electorala a lui Traian Basescu. Potrivit premierului, ar trebui.

Catalin Striblea: Traian Basescu a avut mereu un plan de rezerva

Jurnalistul Catalin Striblea, realizatorul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, prezinta, pe blogul personal, o scrisoare adresata lui Traian Basescu. Scrisoarea, datata 18 noiembrie, la doua zile dupa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )