Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sorin Rosca Stanescu, obligat sa ii plateasca lui Traian Basescu daune morale de 100 de lei

Hotnews Hotnews,
 Sorin Rosca Stanescu, obligat sa ii plateasca lui Traian Basescu daune morale de 100 de lei

Sorin Rosca Stanescu a fost obligat de instanta sa ii plateasca lui Traian Basescu o despagubire morala simbolica de 100 de lei in procesul in care fostul presedinte l-a dat in judecata pe fostul senator PNL, care spusese ca Basescu ar fi primit mita pentru sustinerea proiectului de la Rosia Montana, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Sorin Rosca Stanescu obligat sa ii plateasca daune morale lui Traian Basescu

Judecatoria sectorului 2 a decis ca fostul senator Sorin Rosca Stanescu sa plateasca lui Traian Basescu daune morale, dupa ce fostul presedinte a castigat procesul intentat jurnalistului in 2013 pentru declaratiile pe care le-a facut in legatura cu proiectul Rosia Montana.

Sorin Rosca Stanescu, obligat sa ii plateasca fostului presedinte Traian Basescu daune morale de 100 de lei

Sorin Rosca Stanescu a fost obligat de instanta sa ii plateasca lui Traian Basescu o despagubire morala simbolica de 100 de lei in procesul in care fostul presedinte l-a dat in judecata pe fostul senator PNL, care spusese ca Basescu ar fi primit mita pentru sustinerea proiectului de la Rosia Montana. Decizia apartine Judecatoriei Sectorului 2, insa nu este definitiva si poate fi contestata cu apel.

Sorin Rosca Stanescu, obligat sa ii plateasca lui Basescu daune morale de 100 de lei

Sorin Rosca Stanescu a fost obligat de instanta sa ii plateasca lui Traian Basescu o despagubire morala de 100 de lei in procesul de calomnie pe care fostul sef de stat i l-a intentat, relateaza Mediafax.

VIDEO. Traian Basescu: Putin vrea gurile Dunarii

Fostul presedinte Traian Basescu a mers din nou, miercuri, la sediul Partidului Miscarea Populara. La plecare Traian Basescu a declarat ca trebuie sa fim atenti la actiunile lui Vladimir Putin, a carui tinta este legata de gurile Dunarii.

Traian Basescu: Vladimir Putin vizeaza gurile Dunarii

Fostul presedintele Traian Basescu transmite ca un oficial US Army i-a confirmat afirmatiile din ultimele luni, cu privire la faptul ca Putin vizeaza gurile Dunarii. Venind dinspre un oficial militar, declaratia este foarte grava, sustine Basescu, iar Romania este cu adevarat in pericol.

Ce-i doreste Ponta lui Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a comentat, marti seara, faptul ca in dosarul Microsoft se vorbeste de sume de bani care ar fi fost folosite pentru campania electorala a lui Traian Basescu. Potrivit premierului, ar trebui.

Traian Basescu, la sediul PMP: Solutia e sa finantam partidele din bugetul de stat (VIDEO)

Traian Basescu a fost prezent marti la sediul PMP. Fostul sef al statului a declarat ca una dintre temele abordate a fost finantarea partidelor in timpul campaniilor electorale. Basescu a afirmat ca solutia cea.

Catalin Striblea: Traian Basescu a avut mereu un plan de rezerva

Jurnalistul Catalin Striblea, realizatorul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, prezinta, pe blogul personal, o scrisoare adresata lui Traian Basescu. Scrisoarea, datata 18 noiembrie, la doua zile dupa.

Traian Basescu va fi chemat la AUDIERI la Parchetul General, in dosarul de santaj

Fostul presedinte Traian Basescu va fi chemat la audieri la Parchetul General, in calitate de suspect, in dosarul de santaj deschis de senatorul PSD Gabriela Firea. Anuntul a fost facut de jurnalistul.

Claudiu Saftoiu: Pe Traian Basescu o sa-l ajunga din urma trecutul

Claudiu Saftoiu si Catalin Ivan au vorbit, joi, in cadrul emisiunii La Ordinea Zilei, despre cum ar putea arata in viitor relatia dintre Traian Basescu si justitie. O sa-l ajunga din urma trecutul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )