Libnet.ro
UNICEF

14:15

VIDEO Traian Basescu, in vizita de lucru la Bruxelles: S-a intalnit cu Jose Manuel Barroso. ...

România Liberă România Liberă,
VIDEO Traian Basescu, in vizita de lucru la Bruxelles: S-a intalnit cu Jose Manuel Barroso. ...

UPDATE: Intalnirea dintre presedintele Romaniei, Traian Basescu, si presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Durao Barroso, s-a terminat, transmite Realitatea TV. _ _ _ Presedintele Traian Basescu a ajuns, vineri dimineata, in jurul orei 10. 00, la Bruxelles, unde efectueaza prima vizita de lucru oficiala de la intoarcerea la Palatul Cotroceni. Presedintele Romaniei se va intalni cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Durao Barroso, cu vicepresedintele Comisiei Europene, comisarul . continuă pe România Liberă

VIDEO Traian Basescu, in vizita de lucru la Bruxelles. ...

UPDATE: Intalnirea dintre presedintele Romaniei, Traian Basescu, si presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Durao Barroso, s-a terminat, transmite Realitatea TV. _ _ _ Presedintele Traian Basescu a ajuns, vineri dimineata, in jurul orei 10. 00, la Bruxelles, unde efectueaza prima vizita de lucru oficiala de la intoarcerea la Palatul Cotroceni. Presedintele Romaniei se va intalni cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Durao Barroso, cu vicepresedintele Comisiei Europene, comisarul .

Presedintele Traian Basescu, vizita oficiala la Bruxelles: MCV, aderarea la Schengen si utilizarea fondurilor europene, printre principalele teme abordate

Presedinte Traian Basescu efectueaza vineri o vizita oficiala Bruxelles, urmand sa se intalneasca cu mai multi lideri europeni, principalul mesaj pe care il va transmite fiind ca institutiile din Romania.

VIDEO Traian Basescu a AJUNS la Bruxelles, unde se intalneste cu Jose Manuel Barroso, ...

Presedintele Traian Basescu a ajuns, vineri dimineata, in jurul orei 10. 00, la Bruxelles, unde efectueaza prima vizita de lucru oficiala de la intoarcerea la Palatul Cotroceni. Presedintele Romaniei se va intalni cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Durao Barroso, cu vicepresedintele Comisiei Europene, comisarul european pentru Justitie, Viviane Reding, si cu presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, potrivit Administratiei Prezidentiale. Citeste si: Basescu: Vineri .

Traian Basescu se intalneste vineri la Bruxelles cu Jose Manuel Barroso, Viviane Reding si Herman Van Rompuy

Presedintele Traian Basescu face vineri o vizita de lucru la Bruxelles, in cadrul careia se va intalni cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Durao Barroso, cu vicepresedintele Comisiei Europene, comisarul european pentru Justitie, Drepturi Fundamentale si Cetatenie, Viviane Reding, si cu presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, anunta Administratia Prezidentiala.

Traian Basescu, intalnire, la Bruxelles, cu presedintele Consiliului European Herman van Rompuy

Traian Basescu s-a intalnit vineri, in jurul orei 16:20, la Bruxelles, cu presedintele Consiliului European Herman van Rompuy. intalnirea a fost precedata de o intervedere a sefului statului cu presedintele.

Traian Basescu se intalneste vineri la Bruxelles cu Jose Manuel Barroso, Viviane Reding si ...

Presedintele Traian Basescu a plecat, vineri, intr-o vizita de lucru la Bruxelles, in cadrul careia se va intalni cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Durao Barroso, cu vicepresedintele Comisiei Europene, comisarul european pentru Justitie, Viviane Reding, si cu presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale remis Romania libera. Citeste si: Basescu: Vineri plec la Bruxelles, la solicitarea mea. Romania a iesit SLABITA .

Traian Basescu pleaca astazi la Bruxelles

Presedintele Traian Basescu face astazi o vizita de lucru la Bruxelles, in cadrul careia se va intalni cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Durao Barroso, cu vicepresedintele Comisiei Europene, comisarul european pentru Justitie, Drepturi Fundamentale si Cetatenie, Viviane Reding, si cu presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, anunta Administratia Prezidentiala, conform surselor de presa.

Traian Basescu a ajuns la Bruxelles unde s-a intalnit deja cu Presedintele Barosso

Presedintele Traian Basescu a ajuns vineri dimineata la Bruxelles, unde efectueaza o vizita de lucru unde s-a intalnit deja cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, cu vicepresedintele CE,.

Traian Basescu: Ma duc la Bruxelles cu un mesaj precis - institutiile Romaniei au rezistat la efortul la care au fost supuse de majoritatea parlamentara

Presedintele Traian Basescu a anuntat joi, intr-o conferinta de presa, agenda pe care o va avea in cadrul vizitei la Bruxelles. Presedintele a precizat ca vizita o face la cerererea sa, pentru a discuta.

Traian Basescu a vrut sa vorbeasca despre suspendarea lui si referendum cu liderii europeni. Care mai sunt problemele discutate la Bruxelles

Traian Basescu pleaca in aceasta dimineata la Bruxelles. Presedintele se va intalni cu mai multi oficiali europeni, printre care Jose Manuel Barosso si Viviane Reding. Vizita a fost ceruta chiar de.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2695 seconds )