Libnet.ro
UNICEF

06:16

Traian Basescu: Ma duc la Bruxelles cu un mesaj precis - institutiile Romaniei au rezistat la efortul la care au fost supuse de majoritatea parlamentara

B1 B1,
Traian Basescu: Ma duc la Bruxelles cu un mesaj precis - institutiile Romaniei au rezistat la efortul la care au fost supuse de majoritatea parlamentara

Presedintele Traian Basescu a anuntat joi, intr-o conferinta de presa, agenda pe care o va avea in cadrul vizitei la Bruxelles. Presedintele a precizat ca vizita o face la cerererea sa, pentru a discuta. continuă pe B1

LIVETEXT Traian Basescu: Nu ma mai schimba nimic. E greu sa ma mai schimb dupa 61 de ani de viata

Presedintele Romaniei Traian Basescu a declarat, joi seara, intrebat cum vede o a treia suspendare, ca e greu sa-l mai schimbe ceva dupa 61 de ani de viata. Basescu merge maine la Bruxelles pentru a discuta cu oficialii europeni o serie de probleme de actualitatea pentru Romania.

Traian Basescu, catre Comisia de la Venetia: Cateva institutii politice au facut abuzuri in lant. O parte au fost corectate mai tarziu

Traian Basescu s-a intalnit luni cu membrii Comisiei de la Venetia si i-a asigurat ca institutiile statului functioneaza, desi guvernul si majoritatea parlamentara a facut unele abuzuri. Oficialii.

Traian Basescu: Problema romilor se va rezolva prin educatie si nu in doua zile, punandu-i in avion

Presedintele Traian Basescu a mai precizat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca o alta tema pe care o va aborda la Bruxelles va aborda va fi problema romilor expatriati din Franta. Nu voi ezita sa.

Traian Basescu: Romania trebuie sa ramana in continuare un beneficiar net de fonduri europene

Presedintele Traian Basescu a anuntat intr-o conferinta de presa ca la intalnirile de vineri cu oficialii europeni de la Bruxelles se va interesa de cadrul fiscal multianual pentru 2014-2020. Ma.

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa la ora 19:00

Presedintele Traian Basescu va sustine, joi, o declaratie de presa, incepand cu ora 19:00. Declaratia vine inaintea intalnirilor pe care presedintele urmeaza sa le aiba vineri, la Bruxelles, cu presedi.

Ion Cristoiu: Nenorocirea Romaniei e ca Traian Basescu s-a intors la Cotroceni, pentru ca uitam prin ce am trecut

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat luni, in emisiunea Ultimul cuvant, difuzata de B1 TV, declaratia presedintelui Traian Basescu dupa intalnirea cu membrii Comisiei de la Venetia, si anume aceea ca.

Traian Basescu: Nu ma schimba nimic! Bucurosi le-om duce toate

Presedintele Romaniei Traian Basescu a declarat joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca a doua reintoarcere la Palatul Cotroceni nu ii schimba in niciun fel perspectiva de conducere. Fiind intrebat ce.

Traian Basescu: Nu ma schimba nimic! Despre o posibila noua suspendare: Bucurosi le-om duce toate!

Presedintele Romaniei Traian Basescu a declarat joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca a doua reintoarcere la Palatul Cotroceni nu ii schimba in niciun fel perspectiva de conducere. Fiind intrebat ce.

Traian Basescu: Vom vedea care este drumul de urmat pentru scurtarea perioadei pana cand Romania va deveni membra Schengen/ Problema romilor este o problema europeana si trebuie tratata la nivel european

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri, dupa intalnirea cu presedintele Lituaniei, Dalia Grybauskaite, ca a discutat cu aceasta despre aderarea Romaniei la spatiul Schengen, acces care pentru moment este oarecum suspendat datorita evolutiilor interne din Romania. Presedintele a precizat ca in perioada urmatoare autoritatile vor vedea care este drumul de urmat pentru scurtarea perioadei pana cand Romania va deveni membra a spatiului Schengen.

Ioan Ghise a depus PLANGERI PENALE impotriva lui Traian Basescu si a sase judecatori ai CCR.

Chestorul liberal al Senatului, Ioan Ghise, a anuntat joi, intr-o conferinta de presa, ca a depus, la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), plangeri penale impotriva presedintelui Traian Basescu si a sase dintre judecatorii Curtii Constitutionale, scrie Agerpres. In plangerea indreptata impotriva lui Traian Basescu, ce a fost inaintata, in cursul zilei de miercuri, procurorului general, senatorul PNL explica faptul ca presedintele poate fi acuzat de uzurpare de .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )